gratuluję :) już przypomnienie w telefonie ustawione ;) miło będzie ogladać jak wraca do życia
gratuluję :) już przypomnienie w telefonie ustawione ;) miło będzie ogladać jak wraca do życia
A nie możecie jakoś nagrać? i wstawić pod inną nazwą na jakiś hosting , żeby zarejestrowani na forum mogli zobaczyć? Niestety nie wszyscy mają tvn turbo :(
Też próbowałem zgłosić E36 convertible ale 0 odzewu :(
Nie wiem jak oni typują te auta.
Fajnie, że E23 się dostała. Widzisz, gdybyś nie zadzwonił to też nici by były z naprawy.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
świeżo po odcinku muszę powiedzieć że ciut lepszego stanu się spodziewałem .... nie wiem ile dałeś za tą e23 ale stan strasznie opłakany był , jeszcze długa droga żeby to auto zachwycało ale myśłę że tak się stanie ;) już po wyjeździe od Adama zaczynało mieć to trochę ręce i nogi , działaj , relacjonuj i dbaj teraz o nią
Balach zrobiona, silnik w miarę ogarnięty, teraz działaj z resztą auta ;)
No to jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to tak....
W temacie lakierowania auta jestem uczulony zeby nie uzyc innego brzydkiego sformułowania hehe...
To jak został przygotowany dach do malowania widać było na krótkich ujęciach i mnie by to nie zadowoliło...
Na którymś ujęciu widać również ze drzwi tylne nie są zrobione dobrze bo widać fale.
Polakierowane może być dobrze jednak przygotowane jest słabo...takie moje zdanie.
Oprócz tego, to dużo Cię wspomogli i jest teraz sens inwestować w to auto.Ogólnie ma potencjał i nakręcił mnie do intensywnego działania przy moim E32.
Myślę ze nie długo bede się mógł pochwalić nie gorsza relacja z odratowania wcale nie gorszego klasyka jakim jest bezwatpliwie E32 :-)
Pozdr Twój imiennik Łukasz
Dzuda co Ty chcesz jeszcze w swoim e32 robić ;)?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Dopiero zaczynam ją robić tak na prawdę :-) tak ze bądź dzielny i czekaj na fotorelacje bo będzie konkrecik ;-) zaufaj :-D