Poka¿ wyniki od 1 do 9 z 9

W±tek: Problem z zag³ówkiem/pod³okietnikiem

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    Obecnie brak
    Sk±d
    Bydgoszcz

Problem z zag³ówkiem/pod³okietnikiem

Robi³em sobie dzi¶ porz±dek z tapicerk± po wizycie mojej 750 u mechanika i pojawi³ sie problem - a mianowicie czy w tylnej kanapie jest 3 zag³ówek nad pod³okietnikiem albo czy ta czê¶æ siê jako¶ wysuwa (jesli tak to jak?), bo mogê otworzyæ pod³okietnik, ale bez tej jego pokrywy, która wogóle nie chce siê wyj±æ spomiêdzy oparæ. W czym tkwi problem, bo nie chcê nic robiæ si³owo?

Jeszcze mam pytanie dodatkowe - czy czyszczenie skóry w takiej temperaturze jak dzi¶ mo¿e jej zaszkodziæ (bardzo ma³a ilo¶æ wody z szarym myd³em + krem KIWI - nic innego nie mia³em, a wyczy¶ciæ musia³em, bo by³e ca³a w smarze i jeszcze czym¶ co przypomina³o mas³o)?

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    Wieko pod³okietnika po prostu utknê³o Ci za oparciem kanapy - wsad¼ za wieko rêkê i ci±gnij do siebie. Innym wyj¶ciem jest demontaæ¿ oparcia. Trzeciego zag³ówka nie ma.
    BMW 735 na lato....

Ko³a mog± byæ cztery ale cylindrów musi byæ piêæ...
    >>> A U D I QUATTRO <<<
    Auto na du¿y ¶nieg

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    E38 740i
    Sk±d
    GDYNIA
    Sorki za OT ale ten mechanik nie stosuje pokrowca na fotel ??? Troche nieprofesjonalizm...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    Obecnie brak
    Sk±d
    Bydgoszcz
    Dziêki za poradê - jutro spróbujê.
    Oby tylko nie zak³ada³ pokrowców :D - on zwyczajnie zniwelowa³ te pokrowce ochronne, które ja za³o¿y³em 8/ . Co prawda by³y to tylko zwyk³e foliówki, ale zawsze by³y. W zamian za to pe³na inspekcja + tarcze z klockami + 1 lambda + regeneracja NIVO = 1840 z³, czyli chyba warto po nim posprz±taæ :D

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Wiesz to troche jak wpu¶cic stado ¶wiñ do auta i cieszyæ siê ,¿e nie nasra³y tylko ....... oplu³y tapicerkê ...... :shock:

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    Obecnie brak
    Sk±d
    Bydgoszcz
    To jest facet, który wogóle nie przywi±zuje wagi do estetyki auta - jego e39 wygl±da faktycznie jakby wozi³ stado ¶wiñ.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    e38 730
    Sk±d
    Lublin
    Jak siê dba , tak siê ma . . .
    PiK-MaN BMW 730i

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    Obecnie brak
    Sk±d
    Bydgoszcz
    Pod³okietnik wyszed³, ale jest tam bajzel na kó³kach - ta listwa z rzepem (ta¶m± czepn±) jest urwana, góra skórzana pod³okietnika jest oderwana od pokrywy schowka (z tym sobie poradzê), a ponadto to zamykanie pokrywy pod³okietnika jest zepsute (nie ma czego¶ co by je dociska³o i trzyma³o pod³okietnik zamkniêty) i nie bardzo wiem co z tym zrobiæ - pomocy.

Mam jeszcze pytanko takie trochê OT - w schowku przednim pasa¿era mam takie dziwne gniazdo ze sprê¿ynk±, czy to jest gniazdo na latarkê? Podobno w e32 nie by³o jej na wyposa¿eniu.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    BMW
    e38 4.4iLA, by³o e32 3.0 m60
    Sk±d
    Bydgoszcz
    Cytat Zamieszczone przez koggi
    Mam jeszcze pytanko takie trochê OT - w schowku przednim pasa¿era mam takie dziwne gniazdo ze sprê¿ynk±, czy to jest gniazdo na latarkê? Podobno w e32 nie by³o jej na wyposa¿eniu.
    W e32 by³a latarka ja taka mam tylko bateryjki ju¿ siad³y i nie trzymaj± zastanawiam siê nad wymiana ich na inne sprawne akumulatorki.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •