Witam nie chce zakładać kolejnego tematu ponieważ nazwał bym go tak samo tylko u mnie jest problem z nawiewem miał ktoś kiedyś taki przypadek że nawiew dwustrefowy działał jak jednostrefowy nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć ale jest przycisk na stronę od regulacji stopnia nawiewu ( mocy dmuchawy... Chyba każdy wie o co cho xd ) a u mnie działa to tak że dwie strony wentylatorów się zintegrowały w jedno i przyciski działają w ten sposób że np od pasażera zmniejsza moc dmuchawy po lewej i prawej od mac do połowy a żeby wyłączyć od połowy do zera trzeba wcisnąć przycisk od kierowcy oczywiście to działa też na odwrót i w różnych komplikacjach chodzi o to że nie ma dwustrefowego nawiewu i moc reguluje się dwoma a nie jednym przyciskiem który każdy z nich zwiększa lub zmniejsza moc dmuchawy tylko o 50%. OMG... Ale namieszałem, sory ale nie potrafię tego wytłumaczyć tak dokładnie... Dodam że to polift z 99r i stało się tak po pierwszej w jej życiu zimie spędzonej na dworze ( zawsze była garażowana )