Witam panowie, to ja ją kupiłem. Mam ją cały czas. Gradobicie jest zgadza sie, ja informuję o tym fakcie klienta który chce kupić w mailu z dodatkowymi zdjęciami - tak naprawdę gradobicie jest delikatne, do tego pali się poduszka - trzeba zrobić matę pasażera, trzeba też dolać oleju do pompki klapy bagażnika. Poza tym lakier, jak widzicie w moich zdjęciach jest jak nowy, wymagał solidnej polerki, poprzedni stan był opłakany, auto ma wymienione zawieszenie na oryginale, turbina pracuje wzorowo, spalanie zimą na balonach 11, latem na 19 słońcach 12, aha, i wymiany wymaga drewienko przy lewarku biegów. Auto polecam, ja nie sprzedaję dlatego że to szrot, obejrzałem ich mega dużo w niemczech i w polsce, ta jest naprawde godna uwagi, po winie jest 135 HP, ale ostatni właściciel dostał wody do silnika i wiem dlaczego, wystarczyła gumka uszczelniająca na turbinie, której NIE BYŁO, fart że ja to szybko zrobiłem, silnik został wstawiony nowy z przebiegiem około 200 tyś ALE 193 KM. Co jeszcze, skóry nie wytarte, i doprowadziłem do tego że cała reszta mechaniczna działa, nawet telefon dzwoni. Panowie, miałem kilka BMW, trzeba zrobić wgniotki, których mało widać bo auto jest ciemne, ale ok, gradobicie, poduszka i olej do klapy . KONIEC Cena 21 000 do negocjacji

Odpowiedz z cytatem