Jakoś nic nie odłączałem a komunikatu nie mam.Zamieszczone przez sylwekk
Moduł jest tam gdzie był bo INPA go widzi.
Jakoś nic nie odłączałem a komunikatu nie mam.Zamieszczone przez sylwekk
Moduł jest tam gdzie był bo INPA go widzi.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Czyli w końcu trzeba odłączać moduł, czy nie? Jeśli tak,l to gdzie go znajdę dziada?
Moje doświadczenia mówią, że trzeba. Samo podłączenie modułu do magistrali skutkuje wyświetlaniem komunikatów. Ostatecznie wypięcie sterownika to 2 minuty roboty (albo nawet mniej).Zamieszczone przez coboss
Dokladnie, po deaktywacji LCM po prostu nie "odpytuje" modulu RDC, jednak po okolo 5-10min modul RDC sam nieproszony "odzywa" sie zglaszajac bladZamieszczone przez sylwekk
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
No dobra, a gdzie znajdę ten moduł?
Pozwole sobie odświeżyć temat. Strasznie drażniący jest ten komunikat Tyrecontrol Inactive. Pytanie jak go wyrzucić na dobre - co trzeba zrobić w NCS'ie ?
Daj radio głosniej i fotel niżej;) nie bedziesz go słyszeć ani widzieć ( sam tak zrobiłem)
pytanie z innej beczki, słyszałem że czujniki z VW pasują do BMW a są tańsze, czy toś stosował?
na pewno mniej niż ori BMW poza tym są nowsze, nowsza bateria, nawet gdzieś na forum już daaaawno ktoś pisał o tym