Nie dało się "nic" wybrać więc wybrałem pierwsze lepsze, nie posiadam żadnego BMW i niestety nie posiadałem. Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam...
Napisałem, że ogólnie interesuje mnie ten temat oraz posiadam Passata i Sprintera i na nich mogę się szkolić. Znalazłem tu poprostu ciekawy poradnik i myślałem, że coś więcej.
http://7er.pl/showthread.php/22549-C...To-jest-proste!!!!

Pozatym widzę z tego co szukałem, że na naszych polskich forach niczego się nie dowiem, bo ktokolwiek z doświadczeniem cokolwiek wie trzyma to dla siebie. Wszystkie wypowiedzi są typu: zepsujesz komuś samochód, popłyniesz na naprawie, sprzęt za drogi, milion lat praktyki i dwa razy więcej nauki, nigdy nie pojmiesz tego tematu itp itd !!! To tak jakby w przedszkolu jedno dziecko czuło się BOGIEM bo ma ładniejszą zabawkę od całej reszty, ale to samo dziecko jest nieświadome rzeczywistości co potrafią inne dzieci, które są zdolniejsze i uczą się szybciej od niego, a może jest tego OGROMNIE świadome i trzęsie się ze strachu?? To zawsze działa w dwie strony, inne dzieci będą miały lepszą wiedzę i się nie podzielą z kolegą ;)
Jeśli ktoś będzie chętny mam już parę linków do fajnych forów za odrą czy też oceanem, kilka linków do dobrych i legalnych programów.
Chętnie się podzielę, wujek Google ze wszystkim da radę, wszystkiego nauczy, nie trzeba się ruszać z domu, trzeba się tylko trochę przyłożyć do nauki i szukania, być cierpliwym.

Pozdrawiam szanowne grono tego forum!