Stylingi fabryczne 18 cali + opony w fabrycznym rozmiarze na te kola 8 + 9 cali
Stylingi fabryczne 18 cali + opony w fabrycznym rozmiarze na te kola 8 + 9 cali
żeby nie zakładać nowego tematu :)
sprężyny Jamex -35 (kupione od kolego z forum silnik 2.8 moja 3.5) problem polega na tym, że przy pełnym skręcie opona dotyka nadkola :(
opony standard 235/50/18
co można zrobić, niższą oponę ?
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
No kupiłeś sprężyny do r6 a masz v8, zmień sprężyny do odp wersji silnikowej i po problemie. Odpowiednio dobrane to i -45 nie dotyka opona do nadkoli.
Masz odpowiedni profil opony?
tak opony ori rozmiar
link do katalogu Jamex
http://www.jamex.com/shop/Subgroep_l...Model=7+SERIES
te same idą do 2.8 4.4 5.7 , wiec dziwne ze u mnie nie grają :(
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
dużo osób na forum poleca Jamex
czyli gdzie leży wina ?
za krótkie sprężyny ?
Za bardzo siadają , lub są za stare.
Nie wiem czy kupiłeś nowe.
sorry za post pod postem :(
szukam nowych Jamexów ( narazie wróciłem do ori :( )
tył już nowe Jamex -30;)
i teraz pytanie ma ktoś linka do sprężyn do 735i bo ja szukam i nie ma na Allegro :(
jakie jest bezpieczne obniżenie do seryjnych amorów ?