wg. mnie BMW się skończyło na e46 e39 i e38![]()
wg. mnie BMW się skończyło na e46 e39 i e38![]()
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
Zgodze sie z tym w tym sensie ze te starsze modele maja smaka, cos charakterystcznego czego te nowsze nie maja. Nie wiem jak to opisac ale to sie czuje, co nie znaczy ze nowsze beemki to kupy, super sie nimi jezdzi sa piekne młode i lśniące ale... no właśnie brakuje im tego czegoś co dla mnie jest ważniejsze od wszystkich tych cech nowych beemek które wymieniłem.
no właśnie czegoś im brakuje, wyglądu haha
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
Jeżeli ktoś ma jakieś sprężyny na ori amorach bardzo proszę o zdjęcia z opisem jakie obniżenie :)
W moim watku powitalnym z e38 sa foty ori amor ( nowy ) + jamex -35 przod , albo gdzies na fotach z poprzedniego zlotu
Na tej fotce jest jamex 35 z przodu? Jak oceniasz jego prace? Jest sztywniej niz seria?
Tak na tej focie juz jest z jamexem , bylo sztywniej ale nie bylo tragedii jesli chodzi o sztywnosc, lepsze prowadzenie , poza tym opony byly z ori rozmiaru wiec nie byly jakies sledzie , ta fota byla z wczesnej wiosny zaraz po zalozeniu , potem jeszcze minimalnie sie ulozyly i bylo super, mialem w e32 jamex -30 i podobnie , teraz zakladam -45
Zajebiście, dzięki Twojej fotce teraz według moich odczuć wystarczą sprężynki -45 na przód i -30 na tył do kół 20 calowych żeby to zajebiście wyglądało. Ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś zdjęcia rónwnież springow na tyl to bardzo prosze o zdjecia!
Ostatnio edytowane przez herbatkowy ; 14-04-2015 o 20:31
http://7er.pl/showthread.php/38039-F...9-ZLOT-7er-pl-!
przeleć się po fotach , po kołach poznasz moją albo po blachach PKE , jeździły już ok pół roku ( min. 5 dni w tygodniu ) i zeszło ciut niżej