Szacun, cena rewelacyjna. A jakie to obniżenie jest?
Aczkolwiek patrząc na auto Andrzeja to tam jest obniżenie -45/-45
Leży na glebie konkretnie.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
tańsza alternatywa: http://allegro.pl/jamex-sprezyny-35m...243086279.html . ktoś miał te jamexy jak to stoi i czy po jakimś czasie kompletnie sie nie sklepuje?
będę mógł coś więcej napisać bo kupiłem Jamexy -35 na przód od kolegi z forum, a że z tyłu pękła mi jedna sprężyna już kupiłem na tyl nowki Jamex -30 ;)
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
Jamexy podobno są bardzo mięciutkie co mija się z założeniem montażu sportowych springów ;)
Obawiam się że seryjny amor będzie po prostu dobijał.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
jeszcze nie dotarły z PL :(
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
Spoko, ja wprawdzie nie mam jeszcze E38 ale powoli bede sprzedawac swoja E60 i szukac 740i E38... wole starsze beemki te nowsze nie maja tego smaka :D I juz mam koncepcje na kola do e38. 20 cali Et25 przód 9,5j , tył 11j i zastanawiam sie czy uda mi sie to zglebić na tak duzych kołach samymi sprężynami...