Nie przesadzajcie, amerykanie w customach tak robią :)
Nie przesadzajcie, amerykanie w customach tak robią :)
no jakoś śmigam tak od dwóch lat i nie mam większego problemu a przejechałem już ok. 30tys km. No racja jeżeli nie ma się w głowie i jeździ jak tzw debil to gwarantowane że zatrzyma się na drzewie.
Panowie, bez jaj... Nie bądźcie już bardziej święci od papieża... Jeśli ktoś chce uzyskać ładniejszy wygląd tanim kosztem to pół zwoju albo i nawet cały zwój to nie dramat.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Wejdź na mój profil i po lewej stronie pod zdjęciem masz "Dodaj do listy ignorowanych". Moje posty więcej nie będą raziły Twojego poczucia luksusu, przepychu, a pewnie i prestiżu posiadania serii 7.
Sam mam założone AP + Fintec, ale nie widzę problemu żeby ktoś sobie obciął seryjne jeśli ma na to ochotę. Oczywiście ma to swoje następstwa i taka oszczędność jest raczej krótkowzroczna, ale "wolnoć Tomku w swoim domku".
Ale sam zaprzeczasz teraz sobie.
Posiadanie BMW 7 przyjacielu do czegoś zobowiązuje!
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Oczywiście, że zobowiązuje! Trzeba co roku zrobić przegląd i wykupić polisę OC. Tyle ze zobowiązań ;)
P.S. A którym to miejscu tak bezczelnie sam sobie zaprzeczam? Mógłbyś wskazać?
Nie ma o co się kłócić , nowe springi nie są aż tak drogie /półtora baku paliwa/ żeby nie można było ich kupić.
Irku drogi nie rób siary z tym obcinaniem plisssss![]()