No tak tylko że wtedy też była w "super" stanie i poszła za 8 tysi i teraz też jest w "super" stanie a kosztuje jedyne 17 tysięcy więcej.......hmmmm
Dla wyjaśnienia nie kwestionuję tego że zadbane E 32 może kosztować 25 koła tylko chodzi mi o ten konkretny egzemplarz.
Koń jaki jest każdy widzi
Ze zdjęć może być malina a na żywo ruina
Trzeba jechać obejrzeć i podjąc decyzje
wróżenie ze zdjęć nie ma sensu najmniejszego
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dołożenie samych Alpin z oryg. dekielkami, opony to minimum 4tys. Do tego pewnie jakieś poprawki, przez 2,5 roku można włożyć spokojnie kilka tys... Czy cena jest przesadzona czy nie, trzeba ocenić na miejscu.
gwb..." Poprzednia jezdzila bez oleju bo zawadziłem dolem i mechanik po rozebraniu stwierdził ze nie ma tam co naprawiac."
E32 zadbane zawsze były w cenie, więc nie wiem po co ta dyskusja :)
Ceny są tylko umowne.
Jak ktoś chce to może i za 100 tys. wystawić. Więc nie ma co dyskutować o cenie. W naszej ocenie za wysoka, ale jak sprzedający chce to niech wystawia.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Widze ze dyskusja bardzo ozywiona, wiec przyznaje się: to moje. Faktycznie kupiłem dużo taniej, nawet taniej niż w tym archiwlanym ogłoszeniu. Niestety w przypływie emocji i podniecenia ze spelni się moje marzenie o posiadaniu E32 z V12 i w longu... Jak już kupiłem to okazało się ze nie jest tak cudownie jak sobie wymarzylem i tak się zaczelo wkładanie kasy. Na ta chwile jest praktycznie wszystko idealnie i tak jak powinno być. Niestety nawet jakbym sprzedal za 25tys zl , co jest mało realne w naszym kraju, to i tak nie odzyskam wlozonej kasy:)
Ostatnio edytowane przez gwb ; 24-09-2014 o 00:42
To może napisz co w niej zrobiłeś poza wymianą skrzyni biegów, to może będzie to dla kogoś przekonujące. Oczywiście poza tym co jest napisane w aukcji, bo to są groszowe sprawy.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 24-09-2014 o 06:21
pozdrawiam Bartek