Hmm... no to ¿e lubiê siê czepiaæ to dodam swoje zdanie na ten temat.

Wygrali ? Ok,niech bêdzie. Ale kiedy ostatnio by³o z³oto w tej dyscyplinie sportu? Albo w pi³ce no¿nej któr± du¿a czê¶æ forumowiczów tak strasznie siê podnieca...Ja nie wiem bo mam to gdzie¶ ale chcia³bym ¿eby kto¶ siê do tego ustosunkowa³...

W innych dyscyplinach mniej na¶wietlanych przez media z³oto jest zdobywane za ka¿dym razem przez jednego z polaków. Nie ma on trenera za setki tysiêcy z³ itd. Nie pracuje na to ogrom ludzi a jednak m³ody ch³opak ju¿ ma na swoim koncie masê tytu³ów na skalê ¶wiatowa i masê pucharów.Jednak gdy zdoby³ w tamtym roku kolejny puchar nikt nigdzie o tym nie wspomnia³. W tym roku równie¿ pierwsze miejsce na najbardziej presti¿owych zawodach XDL w USA.Mowa o ch³opku imieniem Rafa³ Pasierbek

https://www.youtube.com/watch?v=Rs4Rzk5iQNA

Dla jednych to nic nadzwyczajnego,ale nikt nie wie ile to go kosztowa³o kontuzji,bólu i po¶wiêconego czasu. To nie s± kontuzje na poziomie naszych pi³karzy,z³amany paznokieæ....

Nie ograniczajcie siê moi drodzy tylko do sportu emitowanego w tv... Na forum równie¿ mamy ch³opaka który zajmuje czo³ówkê w wy¶cigach ale o kim mówiê to pewnie wile kilka osób :)