Co tu pisaæ![]()
Co tu pisaæ![]()
No baaaaa.........POLSKA......!!!!![]()
BRAWA DLA NASZYCH
po 1 za to ¿e pokonali ROSJAN
po 2 za to ¿e pokonali NIEMCÓW
po 3 za to ¿e 2 razy pokonali BRAZYLIE
niech siê pi³karze ucz± jak nale¿y zwyciê¿aæ
SZACUN PANOWIE!!!!!!
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Chocia¿ jedni pokazali klasê![]()
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No....ale "Komor" mnie zdenerwowa³, bo w wywiadzie powiedzia³ "pi³karze"...co jest faktycznie dwuznaczne...lecz mimo to mi siê osobi¶cie ¼le kojarzy...
Moim zdaniem wpadka...bo powinien by³ u¿yæ s³owa siatkarze...
Ale nie bêdê ju¿ narzeka³, gdy¿ euforia by³a MEGA...wiêc Prezydentowi mo¿na to fopa wybaczyæ...![]()
Wieeeeelkie gratulacje dla naszych Siatkarzy. DZIÊKUJEMY!!!!!!!!!!
Hmm... no to ¿e lubiê siê czepiaæ to dodam swoje zdanie na ten temat.
Wygrali ? Ok,niech bêdzie. Ale kiedy ostatnio by³o z³oto w tej dyscyplinie sportu? Albo w pi³ce no¿nej któr± du¿a czê¶æ forumowiczów tak strasznie siê podnieca...Ja nie wiem bo mam to gdzie¶ ale chcia³bym ¿eby kto¶ siê do tego ustosunkowa³...
W innych dyscyplinach mniej na¶wietlanych przez media z³oto jest zdobywane za ka¿dym razem przez jednego z polaków. Nie ma on trenera za setki tysiêcy z³ itd. Nie pracuje na to ogrom ludzi a jednak m³ody ch³opak ju¿ ma na swoim koncie masê tytu³ów na skalê ¶wiatowa i masê pucharów.Jednak gdy zdoby³ w tamtym roku kolejny puchar nikt nigdzie o tym nie wspomnia³. W tym roku równie¿ pierwsze miejsce na najbardziej presti¿owych zawodach XDL w USA.Mowa o ch³opku imieniem Rafa³ Pasierbek
https://www.youtube.com/watch?v=Rs4Rzk5iQNA
Dla jednych to nic nadzwyczajnego,ale nikt nie wie ile to go kosztowa³o kontuzji,bólu i po¶wiêconego czasu. To nie s± kontuzje na poziomie naszych pi³karzy,z³amany paznokieæ....
Nie ograniczajcie siê moi drodzy tylko do sportu emitowanego w tv... Na forum równie¿ mamy ch³opaka który zajmuje czo³ówkê w wy¶cigach ale o kim mówiê to pewnie wile kilka osób :)
Takich przypadków by siê jeszcze wiêcej znalaz³o, niestety u nas jest taka mentalno¶æ, ¿e jak dyscyplina nie jest medialna czy s³abo spopularyzowana to ma³o kto o tym us³yszy.
A siatkarzom nale¿a³o siê bezapelacyjnie !
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Dok³adnie o tym samym pisa³em jak panczenista Brodka zdoby³ tytu³ mistrza ¶wiata - nie maj±c gdzie trenowaæ i jednocze¶nie pracuj±c zawodowo by mieæ zczego ¿yæ
Pi³a no¿na to napompowane sponsorami bagno gdzie ma³o kto co¶ umie ale ka¿dy chce mega kase i ma³o tego ta kase dostaje :)
Ale co by nie mówiæ wyczyn siatkarzy to mega sprawa to tak jak by Polska reprezentacja w pi³ce no¿nej ogra³a Niemcy i 2 x wygra³a z Brazyli± i zdoby³a tytu³ mistrzów ¶wiata - ojjj chyba mi ¿ycia braknie a i moim dzieciom zanim doczekam takich czasów :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!