Hmm... no to że lubię się czepiać to dodam swoje zdanie na ten temat.
Wygrali ? Ok,niech będzie. Ale kiedy ostatnio było złoto w tej dyscyplinie sportu? Albo w piłce nożnej którą duża część forumowiczów tak strasznie się podnieca...Ja nie wiem bo mam to gdzieś ale chciałbym żeby ktoś się do tego ustosunkował...
W innych dyscyplinach mniej naświetlanych przez media złoto jest zdobywane za każdym razem przez jednego z polaków. Nie ma on trenera za setki tysięcy zł itd. Nie pracuje na to ogrom ludzi a jednak młody chłopak już ma na swoim koncie masę tytułów na skalę światowa i masę pucharów.Jednak gdy zdobył w tamtym roku kolejny puchar nikt nigdzie o tym nie wspomniał. W tym roku również pierwsze miejsce na najbardziej prestiżowych zawodach XDL w USA.Mowa o chłopku imieniem Rafał Pasierbek
https://www.youtube.com/watch?v=Rs4Rzk5iQNA
Dla jednych to nic nadzwyczajnego,ale nikt nie wie ile to go kosztowało kontuzji,bólu i poświęconego czasu. To nie są kontuzje na poziomie naszych piłkarzy,złamany paznokieć....
Nie ograniczajcie się moi drodzy tylko do sportu emitowanego w tv... Na forum również mamy chłopaka który zajmuje czołówkę w wyścigach ale o kim mówię to pewnie wile kilka osób :)