Szukaj a może znajdziesz bezawaryjne e65,ale za 30 koła bedzie to raczej trudne.Ważny jest bardzo prawdziwy przebieg i powypadkowaośc.Nie mówie tu o malowanym błotniku czy drzwiach.Często auta są ulepione z kilku i jaja wychodzą po zakupie.Ja jak kupiłem moje od niemca to nie było tanie w tamtych czasach ale miało orgin przebieg i praktycznie tylko błotik do malowania.Teraz mam przelot 180tyś i zawsze na tym forum sie dziwiłem i bede dziwił jak ktoś pisze o uszczelniaczach czy maglownicy.Poprostu jak nie było zagotowane to uszczelniacze maja jeszcze działać a o maglu nie wspomne.Rurke zrobiłem jak najbardziej ze 3 lata temu bo to chyba był główny powód,że niemiec to sprzedawał.Elektronika przedlift...... ja powiem że gówno prawda że były problemy.Raz robiłem radio bo L7 słabo grał i raz robiłem poduszki,a dlatego że dokładałem tylne rolety drzwi i coś nie stykało potem w poduszkach tylnych.Skrzynia biegów wg.mnie też jest normalna bezawaryjna.Olej do niej zalewam co 60tyś i jest ok.Na takie przebiegi kup 745i i ew.zagazuj jak masz zamiar latać dłuzej ją.Około 5 tyś za instalacje dasz lpg.Ja moja zrobiłem na LPG 70 tyś i zero problema.Tylko musi to zrobić ogarnięty gazownik,nie z przypadku jakich wiele niestety.Pamiętaj E65 to normalne auto jak nie było wcześniej modzone i kombinowane.

Odpowiedz z cytatem