Pomoc w zakupie e65

Wątek: Pomoc w zakupie e65

1. miXon powiedział/a:
    Panowie, jestem po dwóch podróżach po super siódemki które okazały się pięknie malowane... dodam że były bliżej 40tys niż 30...

Oszczędzając czas i pieniądze mam pytanie, czy jest ktoś z okolic Radomia i mógłby mi rzucić na to okiem w wolnej chwili, mogli byśmy się umówić nawet na konkretne oględziny, żebym nie robił 300km na marne, więc moglibyśmy ustawić się na jakąś opłatę, za dobre sprawdzenie tej 7er.

A może nawet ktoś ją oglądał i powie czy jest ona warta wycieczki prawie 300km?

link do aukcji http://allegro.pl/bmw-e65-745i-shado...609727180.html

z góry dzięki za pomoc

2. Awatar jaro5

jaro5 powiedział/a:
    Hej.ja jestem z radomia i moge ja zobaczyc ale dopiero w pn.dzis mam piacką impre jutro nie funkcjonuje a niedziela to powrót do świata.ale w pn moge ją luknoć

Na dzień dobry ta lewa strona z foty to ulep.Lakier lini nie trzyma i nie ma lini miedzy dzwiami a blotnikami.Jak to widać na takiej focie to strach myślec jak w realu to wygląda.Ale spoko,jak chcesz to ją lukne w pn

Edytuj posty!!
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 26-09-2014 o 22:08
    było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si

3. miXon powiedział/a:
    Faktycznie, widać na tym boku. Przespie się z tematem i dam Ci znać jaka moja decyzja

4. lysy_k powiedział/a:
    Mialem nie pisac bo troche off i o inna klase auta jest ten watek. Sprzedalem E46 330Ci z 2001r za 31500 ... igla nie byla, bezwypadek tez nie, wnetrze full elektryka, jasna skora, na zadnym allegro nawet nie musialem wystawiac :-).

5. szpoper powiedział/a:
    łysy jesteś moim Magic Master

6. lysy_k powiedział/a:
    Napisze tylko... powodzenia w zakupie E65 za 30 tys.

7. Awatar ADASIO

ADASIO powiedział/a:
    HA HA HA

a tak dla kolegi @ miXon polecam ten temacik:

http://7er.pl/showthread.php/38748-e65-Problem-z-N

Gdzie koleś tez kupił najtańsze auto na allegro i co z tego wynikło

Myślę że warto wiedzieć na co sie decydujesz zanim kupisz takie autko :)

Miłej lekturki
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

8. miXon powiedział/a:
    Koledzy. Wrzucacie po raz kolejny link do wątku gdzie kolega kupi e65 za niedużo ponad 20k. Ja chcę dać prawie 40.

9. Awatar Arman

Arman powiedział/a:
    Tak jak pisalismy juz kiedys, cena nie jest wyznacznikiem na zakup dobrego auta, ale szanse sa juz duzo wieksze ze trafisz na cos czego szukasz. Kolega z forum sprzedaje 745i w dziale "sprzedam", wystawil nie dawno, sprawdz, moze sie dogadacie jakos.

10. FAZI powiedział/a:
    Lysy czy to e46 bylo juz po lifcie? Pytam bo od kilku lat zajmuje sie importem i sprzedaza e46 tylko i wylacznie i w zyciu nie widzialem takiej ceny.
    Ostatnio edytowane przez FAZI ; 27-09-2014 o 07:26