Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 106

Wątek: Pomoc w zakupie e65

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Jak mówiłem

są 2 szkoły zakupu auta

- najtaniej i dokładać ile trzeba

- drogie ale dobre

Ani ja nie przekonam Ciebie ani Ty mnie

Każdy ma swój rozum i wie co chce kupić
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Fazi kupuj i jeździj i się ciesz Twoje auto twoja zabawa. A to że dałeś się nabić w balona przy pierwszej 7er to już Twoj problem... Nie Twierdzę że się nie da kupić e65 za niską kwotę..26 tys. to już nie 22-23 jak kolega wyżej pisał. Twierdzisz ze wszystkie cofane...ok , idąc takim tropem to Twoja chyba z 600000 na te 400000 jest zrobiona- sam taką teorię wymyśliłeś. Każdy ma swój rozum jak pisze ADASIO i wcale nie trzeba nas słuchać.
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 20-09-2014 o 23:06

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Mnie zawsze zastanawia i śmieszy jedno

Postawa tych co chca kupić najtańsze auto na allegro i wierzą że będzie OK, bo przecieź nie ma gwarancji że te droższe się nie zepsują

a potem milion tematów co to sie nie dzieje w ich autach - ludzie nikt dobrego auta za darmo nie odda czy to Polak,Włoch czy Niemiec

Jak cena jest niska to jest tego przyczyna - w okazje nie wierze tak jak w bajki i pozaziemskie cywilizacje - kto myśli inaczej jego brocha

Za chwile na allegro będa ceny po 10 tys za e65 - kupujcie do woli kto wam broni????

A pitolenie że drogie się może zepsuć to w d... sobie wsadzćie

Nowe też się może zepsuć

Zatem kupujcie jak najtaniej śmiało

HA HA HA

a potem narzkajcie jakie to e65 żle wykonane i do d... - byli tu już tacy i kariery nie zrobili więc i wam jej nie wróże - jeszcze nie widziałem żeby ktos kupił lompa najtanszego i mega był zadowolony ale próbujcie :)
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 20-09-2014 o 23:13
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65
    Jakub sam sie dales zrobic w balona i nie zycze sobie takich tekstow do mnie. Wszystkie w polsce maja 180 tys km. Moja ma milion a twoja jest najlepsza i niech tak zostanie.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Podsumowanie : kupujcie rozważnie aby potem nie zakładać stu tematów na forum. Fazi to ty narzekałeś że kupiłeś drogo i się psuła... Nigdzie nie napisałem że kupiłem z górnego progu moje auto. Liczyłem się z tym że coś może być do zrobienia. Moja nie jest najlepsza i zapewne nigdy nią nie była ;). Przez ostatnie 2 lata autko doinwestowałem i dlatego nie sprzedał bym jej za 25tys...Jeśli kogoś uraziłem : PRZEPRASZAM i miłej nocki życzę ;)
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 20-09-2014 o 23:21

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 n62b44
    No i właśnie o tym mówię że nie chce dać 22-23 a 30 wiec to prawie 30% więcej. Panowie, bez kłótni. Zwyczajnie pytam o rady użytkowników znających mankamenty 7 którzy już przeszli przez pewne tematy po okresie eksploatacji

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Spokojnie kupisz ładne autko tylko mechanicznie nigdy nie wiesz co trafisz...Na spokojnie żebys wiedział, jak będziesz miał pecha a byli tacy na forum to podczas 1 serwisu zostawisz 7-8 tys zł. a też nie brali pierwszej lepszej tylko szukali. Musisz uważać. Nie ukrywam że dużą rolę po prostu ma tu szczęście. Fazi pisał ze kupił auto za średnią cenę i jest zadowolony.
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 20-09-2014 o 23:28

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 n62b44
    Myślę że szczęście to kluczowa kwestia ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01

Czasem mam wrazenie ze czytajac "Nowy temat", jestem w temacie ktory juz przerabialem jakis czas temu i czytam znow to samo... i dobrze mi sie wydaje, bo caly czas trabimy o jednym i tym samym, nie przypominam sobie "starych uzytkownikow" forum ktorzy brna twardo w swoje racje ze za 25k mozna kupic ladne E65, tego zdania sa zazwyczaj "Nowi uzytkownicy" - Z czego sie to bierze?

Spadek cen E65, myslimy sobie... "To juz takie auto mozna kupic za takie pieniadze"?, rejestrujemy sie na forum i poczytamy co mowia o modelu E65... I co? I chlopaki mowia "Nie kupisz dobrego 7er w tej cenie" - i mają racje - Panowie, jedzcie i zweryfikujcie te auta z bliska, zobaczycie o czym mowa, nikt tutaj nie mowi ze "Cena jest wyznacznikiem dobrego auta" - bo nie jest - tylko przy tym tanim egzemplarzu jedyne szanse jakie wzrastaja to nie na to ze traficie na wóz jaki szukaliscie a tylko na to ze wrocicie z golymi rekami z zakupow. Nie odpychamy was od zakupu wymarzonego auta - wrecz przeciwnie - tylko chcemy oszczedzic wasz cenny czas i pieniadze, chyba tym nie chcemy dla was zle?

Prosta definicja :

Kiedy Kowalski zaplacil trzy lata temu za 745i 02' 45k, kupil auto bezwypadkowe, przez okres ten uzytkowania zainwestowal w niego 15k pln (na przeglady i powiedzmy drobne awarie) to on tych pieniedzy nie chce zwracac, bo nigdy nie zwroci - to proste - ale proste jest tez to, ze i takiego auta wam nie sprzeda za 25.000 pln ! Mimo to jest to auto na dzis dzien jest 12letnim autem z przebiegiem 320tys ! ...bo sam duzo za nie zaplacil, dbal o nie, wie co to za samochod i wie ze nowy wlasciciel kupuje od niego zadbane autko, a on sam nie "pozbywa sie szrotu". Dzisiaj Ci co oglaszaja te auta po 27k - chce sie ich pozbyc, wsadzili w nie duze pieniadze i konca nie widza swych "dokladek" (skarbonka bez dna) dlatego wola tak tanio sie ich pozbyc. Jesli ktos kupil (nie koniecznie E65) jakis samochod z tego nizszego pulapu cenowego i jest szczesliwy - ciesze sie z jego szczescia i ja - ale spojrzmy prawdzie w oczy - okazje sie nie zdarzaja. Ceny E65 spadaja, ale tylko zakupu - serwis i czesci pozostaja bez zmian.

Tyle.
    Ostatnio edytowane przez Arman ; 20-09-2014 o 23:49

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 n62b44
    W dalszym ciągu jest dyskusja nie na temat ;/