Taki mądry w tym M3 a ciekawe czy tak samo by się smiał jak by go ktoś wyciągnął z tego auta i wpie...lił. Pewnie ruszyły by słowa, 'przepraszam' , 'ja nie chciałem', ' to to auto takie głupie' itd. ;)
Taki mądry w tym M3 a ciekawe czy tak samo by się smiał jak by go ktoś wyciągnął z tego auta i wpie...lił. Pewnie ruszyły by słowa, 'przepraszam' , 'ja nie chciałem', ' to to auto takie głupie' itd. ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ten film to jego wyczyny chyba sprzed paru dni, czyli już po sprawach rozprawach.
Ciekawi mnie czemu takich debili idiotów się broni, ukrywa z twarzy i nazwiska, że nikt nie wie kto to.
Cały ten cyrk ukazuje bardzo dokładnie sytuacje jaka istnieje na dzień dzisiejszy w kraju.
Widać ze ten człowiek należy do tej "strefy" która może wszystko ...
Nie zdziwie sie jak za parę tygodni typek wystąpi u Kuby Wojewódzkiego lub dostanie pasmo na TVN Turbo![]()
Ostatnio edytowane przez Sebek ; 27-09-2014 o 07:58
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Spokojnie zostanie osądzony już teraz się nie wymiga....jeżeli to on siedzi w M3 to czemu już nie nagrywa z wewnątrz....czyżby już nie był takim bohaterem hmmm
Prawda jest taka, że nic mu nie zrobią. Nie znajdą świadków że to on siedział za kółkiem ani on sam się do tego nie przyzna. I nie ma tu nic do rzeczy że to chory kraj czy chora ekipa rządząca. Takie mamy prawo - winę trzeba udowodnić. To nie morderstwo żeby cały proces opierać na poszlakach.
dokładnie sebek, jakby to był zwykły szaraczek to już by go zamknęli, a ewidentnie nie chcą go ruszyć
niedługo będzie występował w tańcu z gwiazdami :D