Witam serdecznie.poszukiwania rozpoczte.porady mile widziane od posiadaczy takowych aut.bardzo podoba mi sie wersja sport I pewnie bede uderzal w taka.pierwsze jazdy testowe odbyte.pozdr
Witam serdecznie.poszukiwania rozpoczte.porady mile widziane od posiadaczy takowych aut.bardzo podoba mi sie wersja sport I pewnie bede uderzal w taka.pierwsze jazdy testowe odbyte.pozdr
Ostatnio edytowane przez arielowaty ; 15-09-2014 o 22:53
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Ale jakich porad oczekujesz. Silnik pewnie już wybrałeś, to doradzić Ci mogę tylko aby prześwietlić auto przed zakupem konkretnie i tyle.
No w sumie tak i nie.silnik z dwojga zlego pewnie 3.0d bo w bezposredni wtrysk benzynowy napewno sie nie wpierd@#$e.zbyt duzo tego naprawiam.a szkoda bo wielkim fanem benzynki jestem i nie przypuszczalem nigdy ze bede rozwazal nawet taka opcje.jako ciekawostke dodam ze bezposrednie porownanie z s500 z 10 roku w221 stawia f01 w cieniu.
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
To po co bmw szukasz jak sam twierdzisz ze merc lepszy?
Wytapane z Moto G
Hahaha dobre.bo mi sie bardzo podoba proste.od 22lat jestem z bmkami.
To może celuj w 740i. Zbiera dobre opinie.
Euro_tuned 95% aut na gb jest 730d lub 740d.trudno znalesc dobrze wypasionego diesla a co dopiero benzyne
W sumie jak sie nie myle to 740i ma 3.0 r6 twin turbo ten sam co 335i gdzie wtryski leja i pompy wys cisnienia siadaja.
Nie jestem pewien czy 740i ma jedno turbo czy dwa ale zbiera lepsze opinie od 750i chociaż ja na 750i na razie nie narzekam.