Hej Arman
I jak twoje poszukiwania? coś udało Ci się wynależć?
Hej Arman
I jak twoje poszukiwania? coś udało Ci się wynależć?
Kolega ARIELOWATY jest w zakupie F01, ja tylko dorzuciłem swoje "trzy grosze" w temacie :)
Ja ciagle czekam na dokumenty. Upalam narazie swoja F-ke juz prawie 4tys km :)
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
A wiec oficjalnie f01 zmienila dzis wlasciciela. 3.5 miesiaca 13000km zrobione.w miedzy czasie naprawilem kamere w lusterku - jezeli ktos ma problem z kamerami smialo walic jak w ogien ;) pozdr
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Troche trwala ta sprzedaz :)
Kupisz jeszcze raz F01 czy sie znudzila?
Z jednej strony chcialem nastukac troche kilometrow zobaczyc jak sie to kupy trzyma.mialem kupca ustawionego wiec dzis to byl ten dzien :) nie mam pojecia co nastepnego.narazie dom kupilismy jak sie wszystko wyprostuje to moze f01 po lifcie chociaz bardzo mi brakowalo efektu WOOOW.dzis klient podstawil na spora naprawe e65 3.0d i naprawdo kor#@ super mi sie jezdzilo-smiem powiedziec ze lepiej jak f01 w sensie zawieszenia.
Nie da sie ukryc ze komfort E65 jest naprawde bardzo duzy :)
Moze bentleya zasadze ;) ale wtedy bym musial forum zmienic lub zaprzestac odwiedzania bo cale siano na paliwo i naprawy by poszlo i by pewnie neta odcieli hahhahaha ;)
Bentley? Raz się żyje! :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!