Królu złoty:) chodzi o to ze system da sie oszukac :) zawsze i kazdy system:) wiec jakbym chcial na sile to sprzedac / oszukac kogos itd to bym to wstawic mogl z 5 czy 10 roznych kont tutaj:) i nie karaj mnie za to ze tak mozna zrobic i bys nie mial na to wplywu :) zebym kogos oszukal to ok:) ale oszukalem?...:)(firma, staly adres zamieszkania, tel firmowy itd KAZDY MOZE MNIE SKARZYC O WSZYSTKO bo zaden ze mnie gosc widmo i dane moge kazdemu pelne dac ..) a jak chcesz to napisalem CI w pw - daj bana pernamenta ale zrob to jak nalezy :) tak zeby nie bylo tu po mnie sladu:) pozdrawiam panowie:) i zeby nie byc goloslownym - dasz bana i nie wroce na forum:) niby jednostka nic nie znaczaca ale mnie boli fakt ze cos do mnie masz i nie mowisz tego otwarcie i konkretnie ale wtedy ja bede mial CIebie za kogos kim ja bym nie chcial byc dla obcej osoby:) mnie by bolalo:) Ty mozesz miec gdzies:) gusta:) pozdro panowie! I TAK MAM PELNO GRATOW DO E38 ALE NIC NA SPRZEDANIE BO OSZUST Z EMNIE NIESAMOWITY! :P wyluzujcie... pozdro!