Takie pytanie czy ktoś robi jeszcze takie coś, profesjonalnie , szczelnie i co ważne na ori szkłach ,
Proszę o info tu lub na PW
Takie pytanie czy ktoś robi jeszcze takie coś, profesjonalnie , szczelnie i co ważne na ori szkłach ,
Proszę o info tu lub na PW
W przeróbce nie ma nic trudnego, profesjonalistą może zostać każd :) Krzyże z aukcji, szkła zostają z przerabianych lamp, ciężko o nowe oryginalne szkła Helli, koszt byłby taki że lepiej kupić używane BH za 500zł i mieć spokój.
Mogę polecić Marek1132 ;)
Mam ori BH do e34/e32 jak cos. Ogolnie mam mase czesci do e32/e34 alebrak dostepu do gieldy na forum...
Dzięki Irku , jeśli polecasz to będę się kontaktował z nim ;)
Swego czasu widziałem na allegro nowe szkła(same klosze, bez reszty ramki itp) hella za śmieszne pieniądze(40zł sztuka lub nawet taniej), warto poszukać
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Black Helle maja inne szkla niz zwykle lampy.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Dokladnie , tak mysle jak by z e30 YH kupic i przekladke szkiel zrobic ?