Muzycom, nam tez jest miło ale chcielibyśmy Cię poznać. Załóż więc czym prędzej swój własny wątek powitalny. Taki jest wymóg regulaminu, który zaakceptowałeś. Nawet jeśli nie masz 7er ;)
Muzycom, nam tez jest miło ale chcielibyśmy Cię poznać. Załóż więc czym prędzej swój własny wątek powitalny. Taki jest wymóg regulaminu, który zaakceptowałeś. Nawet jeśli nie masz 7er ;)
Nie zdążyłem nawet :P
Właśnie zakładam.
Bardzo ładne skórki Kolego, gratuluję zakupu 7 serii.
Jest wiele czarnych BMW, ale jest tylko jeden prawdziwy Czarnuch...
Kolego, przepięknie to zrobiłeś w swoim autku.
Opowiedz z perspektywy czasu, czy nic się nie dzieje ze skórką, czy nie pęka czy nie trzeba poprawiać itp.
Nein! Mein Schnitzel!
Zawsze starałem się aby auto doprowadzić do jak najlepszego stanu. Mam nadzieję że jestem bliżej końca niż początku. Po zimie na aucie znalazły się nakładki progowe poliftowe pomalowane w kolor nadwozia wraz ze zderzakami. W środku w końcu zawitał beż, czyli to o czym marzyłem aby było w aucie które kupie. Założone są też nowe felgi 18stki które czekały prawie całą zimę na założenie. Mam nadzieję że w najbliższej przyszłości uda mi się jeszcze kilka rzeczy pozmieniać. :)
![]()
Ostatnio edytowane przez Kubanek ; 28-08-2011 o 23:21
Piekna. Tyle sie namachaliscie tymi gabkami i papierami sciernym, zeby teraz zmienic cale wnetrze na inny kolor? Swoja droga ten kolor jest swietny, o wiele ladniejszy niz szary :) Nawet deska obszyta skora... ideal!
NATYCHMIAST PRZESTAŃ POKAZYWAĆ SWOJE AUTKO!! :-D
Zawał murowany :-D Przecudowne wnętrze i lakier. Aż miło patrzeć.
Ja przymierzam się też do renowacji skóry (wygląda trochę lepiej niż Twoja przed naprawą) a potem (może za rok) będę zamieniał na dokładnie taki beż...
Echhhh.....
(temat dodam do ulubionych)
Nein! Mein Schnitzel!
Na zlocie wzbudziłeś respekt :]
Piękna limuzyna w nietypowym kolorze
Pewność na każdym kilometrze ...
Pełny szacunek kolego.
Tacy ludzie jak Ty budują respekt do marki BMW.
Mała prośba - czy mógłbyś wskazać producenta nereczek (grilla) twojej 7er - ładny kształt.
oraz jakie masz Ringi (ewentualnie wrzuć zdjęcie jak wyglądają wieczorem)
No i ........ naklejka 7er.pl (super akcent)
pozzdrawiam
t y l k o . . .
Ex: Fiat 125p 1990, e34 m50b20: 1992