Zdrowych, weso³ych i smacznego jajka :P
Zdrowych, weso³ych i smacznego jajka :P
Weso³ych ¦wi±t i Szczê¶liwego Nowego Roku
Moja Nunia
Zdrowych,pogodnych i u¶miechnietych Swiat Bozego narodzenia zycze Wam i Waszym Najblizszym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Niech ¦wiêta Bo¿ego Narodzenia i Wigilijny wieczór, tak jak ca³y nadchodz±cy Nowy Rok up³yn± Wam w szczê¶ciu i rado¶ci
I ja równie¿ ¿yczê wam wszystkim, moi mili Mi³ych spokojnych ¦wi±t, w gronie rodziny, w mi³o¶ci i w zdrowiu.
Niestety na ten rok, na te ¶wiêta przekona³em siê jak wielkie ma znaczenie parê tych s³ów, które (choæ oklepane) wy¿ej zapisa³em.
Cieszê siê ¿e w komplecie mojej rodzinki uda³o nam siê je spêdziæ, bo niestety bylismy targani choróbskami. Ja siê mocno pochorowa³em, ale na szczê¶cie jest ju¿ w miarê dobrze, Gabry¶ (znany Wam ze zlotu w Sulejowie) wczoraj wyszed³ :) ze szpitala i niestety ci±gle jest ryzyko ¿e znów mo¿e trzeba bêdzie wróciæ tam na dzieñ, pozostali dwaj moi m³okosi te¿ w niepewnym stanie zdrowia. Tak wiêc ca³e przygotowania na tegoroczne ¦wiêta zacz±³em dopiero dzisiaj - choinka gotowa na 18:00, a do Wigilijnych potraw zasiedli¶my po 20tej (potraw kilka, ¿adnego ciasta, ale w komplecie rodziny).
Wiêc jeszcze raz:
By najbli¿szy okres, jak i ca³y przysz³y rok by³ dla Was mi³ym czasem spêdzanym w gronie najbli¿szych.
Okres i wyp³ata... jedno i drugie jest co miesi±c, a jak nie ma to znaczy, ¿e kto¶ was zdrowo wyrucha³...
weso³ych ¦wi±t i szczê¶liwego Nowego Roku
Spokojnych zdrowych ¦wi±t !
Weso³ych ¦wi±t:)
......
Przybyli u³ani pod okienko.....
......czarn± Beemk± Siódemk±!!!
Czy Ty jeste¶ autorem tej fotki ??
Gra muzyka