... i ja siê przy³±czam - w rodzinnej atmosferze, zdrowych i radosnych ¦wi±t Kole¿anki i Koledzy, wszystkiego dobrego !!!
... i ja siê przy³±czam - w rodzinnej atmosferze, zdrowych i radosnych ¦wi±t Kole¿anki i Koledzy, wszystkiego dobrego !!!
Zdrowych , Spokojnych i Pogodnych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia od Szajby z Rodzink± :))
Zdrowych, spokojnych i rodzinnych ¦wi±t ¿yczê wszystkich u¿ytkownikom i go¶ciom forum:)
Wszelkiej pomy¶lno¶ci w te ¦wiêta ¿yczê wszystkim u¿ytkownikom tego forum,wszystkim mi³o¶nikom znanej,niemieckiej marki i wszystkim ludziom,rado¶ci z ¿ycia i z u¿ytkowania naszych wehiku³ów i ¿eby siê nie psu³y a paliwo kosztowa³o 1z³ za L.
"W³a¶ciwo¶ci± cz³owieka jest b³±dziæ, g³upiego - w b³êdzie trwaæ" (Cyceron)
Najlepsze ¶wi±teczne ¿yczenia, zdrowia i pomy¶lno¶ci, ¿yczy Wam Joe white.
Pogodnych, ciep³ych i spêdzonych w rodzinnej atmosferze ¦wi±t ¿yczê Wszystkim. Do ¶iego roku.
Dreams from Dreams - 7er...
Zdrowych Wesolych i Pogodnych Swiat zyczy mirecki
Zdrowych, weso³ych ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia, rado¶ci oraz ¿yczliwosci, nowych czê¶ci, oraz tañszego paliwka, a tak¿e szczê¶liwego Nowego Roku, przywitanego na szampañskiej imprezie wysokooktanowej, ¿yczy Administracja ZGY! www.zgyteam.pl wraz z wszystkimi klubowiczami:)
weso³ych i zdrowych ¶wiat dla wszystkich
codziennie rano budzê siê piêkniejszy, ale dzisiaj to ju¿ przesadzi³em :P
Zdrowych spokojnych ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia dla wszystkich fanów BMW