Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Użytkowników forum 7er :)
:mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:: :mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:: :mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:: :mikolaj::
WESOŁYCH ŚWIĄT
CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....
Wesołych Świąt i bezpiecznych podróży :) Oby nowy rok był lepszy od poprzedniego!
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
>>>NIE DLA ACTA<<<
"I had a dream, I was king. Woke up, still king"
BMW 728i - 97'
MERC W124 200D - 86'
MERC W123 240D - 79'
dołączę się do życzeń :) przede wszystkim zdrowych,spokojnych i rodzinnych świąt ,udanych wyjazdów i tyle samo powrotów 7-erami ;) co by Nowy Rok był dla wszystkich lepszy a przynajmniej nie gorszy niż ten mijający ;) by nasze samochody nas nie zawiodły i nie stwarzały za dużo problemów i przynosiły nam jak najwięcej zadowolenia i przyjemności ! WESOŁYCH ŚWIĄT i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Jak co roku :
Mikołaja z długą brodą,
gości z procentową wodą,
kobiety gorącej w prezencie,
prostej drogi na zakręcie.
Tego i wiele innego życzy
ADASIO
Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 23-12-2013 o 13:20
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Sam chciałem założyć taki temat ale skoro juz jest to się podepnę:) Wszystkiego Najlepszego, tradycyjnie zdrowych i wesołych... a w nowym roku równych i bezpiecznych dróg oraz spełnienia motoryzacyjnych marzeń
Ja również życzę WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
... i ja się dołączam do życzeń: wszystkiego dobrego na Święta, a i nie zapomnijcie o swoich autkach; chociaż zajrzyjcie do garażu, he he. Ja swojej zafundowałem dokładne mycie z woskiem i pranie tapicerki :-)
pzdr