Mamy 872,22 zł. Faktycznie nie powala ta kwota ;p No i mam spory dylemat. Jakiej rodziny szukać? Może poszukam samotnej starszej osoby? Co Wy na to?
Mamy 872,22 zł. Faktycznie nie powala ta kwota ;p No i mam spory dylemat. Jakiej rodziny szukać? Może poszukam samotnej starszej osoby? Co Wy na to?
Nie powala ta kwota ale trudno ,trzeba cieszyć się i tego co jest .
Jeżeli jest taka samotna osoba która potrzebuje pomocy to będzie super ,tak myślę .
Bo dla rodziny z dziećmi to tylko będzie pomoc , jak lizanie lizaka przez papierek .Jest pomoc a jakoby jej nie było :(
Chyba ,że wpłynie jeszcze do 4 grudnia kwota i w sumie będzie 1800zł.
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Dobrym pomysłem będzie też poczekanie ;) Na pewno zostanie wiele rodzin, które nie znajda darczyńców. Wtedy będziemy mogli wybrać i "nie skrzywdzić" naszą pomocą rodziny :P Ja nie jestem w stanie w tym roku organizować pomocy z innych źródeł (jak np. w ubiegłym roku robiłam zbiórkę w pracy i wśród znajomych) bo potrzebuję trochę spokoju, ze względu na swoje chorowanie no i jestem zaangażowana jako wolonatriuszka i mam sporo roboty w tej paczce ;p