Sa tez inne powody dla ktorych omijaja takie akcje nie wynikajace z tego ze ktos nie ma potrzeby pomoc.
Ja pomagam wszedzie i zawsze jak moge. Pare lat temu przejmowalem sie problemami innych ludzi i w miare mozliwosci pomagalem jak moglem. Dzis jestem tak zmeczony i przewrazliwiony na slowo pomoc ze masakra. Pomoglem biednej szkole zrefundowac materialy dydaktyczne teraz 10 razy dziennie dzwonia do mnie szkoly z calego zach-pom. To tylko przyklad a bylo wiele takich akcji jakich wynikiem jest molestowanie mojej biednej osoby. Dzwonia o wozki dla inwalidow bo raz dolozylem do jednego. Dzwonia z osrodka pomocy bezdomnym bo tam zrobielem jeden transport. Chca na ksiazki, ubrania, wycieczki, jedzenie itd itp. Dodatkowo pisza z pewnych stacji radiowych gdzie wysylalem smsa zeby pomoc.
Staram sie wybierac najbardziej wiarygodne i szczytne cele a na reszte nie zwracam uwagi bo inaczej bym musial calymi dniami tylko pomagac.
Dlatego widzac tematy typu zbieramy, pomagamy omijam bo juz jestem zaangazowany w pomoc dla kogos innego.
I dlatego w temat zaglebilem sie dopiero dzisiaj.
Oczywiscie 20zl to nie majatek a po przesledzeniu watku uwazam ze warto poswiecic te paredziesiat zlotych na ten cel.
Prosze zatem jesli nie jest za puzno Pania Basie o namiary na konto na pw.

Odpowiedz z cytatem