Cos cisza w temacie i bardzo mala liczba osob w tym roku sie udziela w tym temacie.
Cos cisza w temacie i bardzo mala liczba osob w tym roku sie udziela w tym temacie.
Jeszcze mamy sporo czasu :) No i nie wiemy jeszcze dla jakiej rodziny zbieramy :)
Chciałabym się pochwalić, że przeszłam rekrutację na wolontariuszkę i 18.10.2014r. wybieram się na szkolenie :) Jako wolontariuszka pójdę do min. 3 rodzin we Wrocławiu, bu zobaczyć z jakimi problemami się zmierzają w codziennym życiu i czy spełniają paczkowe kryteria pomagania.
Jeżeli uznam, że któraś zankietowana rodzina nam tutaj się "nada" to nakreślę Wam jej sytuację zanim otworzą bazę rodzin :) Wtedy zadecydujemy wspólnie, czy bierzemy jakąś rodzinę którą sama "przeankietuję" czy weźmiemy rodzinę ot tak z bazy rodzin że tak powiem w ciemno ;)
A stan naszego konta to ..... godzina 8:36. 9.10.014r. - 672,22 zł
Basiu moje szczere gratulacje. :D
Wierzę ,że wybierzesz dobrze .Z resztą Twoje decyzje zawsze są trafne :D
Jeśli będzie konkretna rodzina ,to wpłaty na pewno rusza czego z całego serca życzę :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Haha dobre :)
Faktycznie frekwencja słaba :( myślę, że te 40-50zł każdy może oddać i nie zbiednieje , a w łatwy sposób mozna na prawdę komuś pomóc.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Może i ja wtrącę swoje 3 gr. ;). Forum jako forum mamy darmowe... Może by tak raz do roku po 10 zł od każdego użytkownika i wszystko na Szlachetną paczkę... Komu szkoda pomóc komuś w potrzebie niech szuka innego forum... Oczywiście można by było wpłacić więcej jak kto chce... Automatycznie zrobiło by się lekką 'czystkę' na forum.
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 14-10-2014 o 16:00
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Widzę że temat w skrócie : 'zatkao kakao'.....
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ja też jeszcze nie zrobiłem, ale zrobie niedługo :)