Witam może ktoś oglądał te bmw http://otomoto.pl/bmw-530-nawigacja-...C33129399.html gość sprzedaje trzy sztuki i wszystkie maja przebieg 236 tyś
Witam może ktoś oglądał te bmw http://otomoto.pl/bmw-530-nawigacja-...C33129399.html gość sprzedaje trzy sztuki i wszystkie maja przebieg 236 tyś
Jeśli ma 3 sztuki z tym samym przebiegiem to już na starcie bym sobie darował.Można sprawdzić autko ale sprzedający od początku podejrzany... Zrobił ten sam przebieg żeby mu się nie myliło i aby każda miała równe szanse na sprzedaż ;).
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 16-08-2014 o 11:19
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Kumpel ostatnio kupował E39, muszę powiedzieć że 3/4 oglądanych przez nas aut było na maxa zmłóconych polskimi drogami. Tutaj może być lepsza sytuacja bo auto chyba świeżo sprowadzone. Najfajniejszy motor w E39, pod względem osiągi/koszty.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
jedyna opcja sprawdzic vin i jaki ma naprawde przebieg
Szczerze, to jaki ma znaczenie ten przebieg jeśli stan auta jest zadowalający??
Nawet jeśli kręcony to wg mnie tylko pod sprzedaż - ładnie wówczas licznik wygląda i tyle.
Jeśli mechanicznie auto bez zarzutu to nie ma co spoglądać na licznik.
Jeśli kupisz to Ci powiem ile km naprawdę ma jak wpadniesz na śląskiego spota :)
Jak ja szukałem E65 kilka lat temu to wszystkie !!! ale co do jednego świeżo sprowadzone były kompletną kupą złomu tyle,że ślicznie wyglądały! Do tego co drugi miał papiery jako "Pomoc Drogowa".Podobnie przy szukaniu E39 czy obecnej E38. Nikt nie sprowadza z zachodu auta charytatywnie i musi na nim zarobić więc kupuje się graty i reanimuje na wygląd. Wszystkie moje auta kupowałem w Polsce i tu są zadbane ale trzeba poszukać i nie szukać najtańszych okazji. Oczywiście można kupić w DE ale cena będzie sporo wyższa za naprawdę dobry egzemplarz.
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
2 miesiace szukalem samochodu po de nl i be, patrzac na ceny juz sprowadzonych do pl zastanawiam sie jak to jest mozliwe... no chyba ze handlarze na jednym aucie zarabiaja po 500zl, a do drugiego 500 dokladaja...
Auto z linka fajne ja bym jechal obejrzec jak nie jest daleko, tylko podejsc do tego sceptycznie ;] przebieg ? dajcie spokoj... bardzo ciezko znalezc za granica e39/e38 z przebiegiem ponizej 300 tys duzo dobiega juz do 400 a w Polsce wiekszosc ledwo odbiega od 200 toz to niewiarygodne ;d
Oczywiście że mało prawdopodobne są przebiegi rzędu 200tys. chodzi tylko o fakt że właściciel komisu ma chyba ludzi za głupków i tyle. Nie chciał mieć auta z różnymi przebiegami bo zapewne wszyscy patrzeli by na tą z najmniejszym a tak może sprzeda 3 od razu ? ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)