panowie fotki jutro bo fotosik mi siê skoñczy³ i obczajam inne tego typu strony do wrzucania darmo fotek , nie bêdê siê rozpisywa³ dlaczego znowu e32 , poprostu mi³o¶æ :D zaczê³a siê jak mia³em 9 lat i by³em u wujka w De na wakacjach a za siatk± obok na podje¼dzie sta³a srebrna e32 :) ³azi³em tam prawie codzieñ , s±siad dziadek ( mi³y Pan ) pozwala³ mi siedzieæ w ¶rodku , zapamiêta³em tylko emblemat 730 , skóry w aucie, miêciutkie i milutkie ( które widzia³em chyba pierwszy raz w ¿yciu w samochodzie ) i ZAPACH który teraz , 20 lat pó¼niej jest dok³adnie taki sam ..... i tak to siê zaczê³o no i teraz my¶lê ju¿ zostanie u mnie , je¶li bêdzie wspó³pracowaæ nadal tak dobrze i nie zaskoczy mnie czym¶ . Martynka ten PDC jest cudo ( trenowa³em na swojej kobiecie ;) ) perfekcyjnie dok³adne ( a na prkingu a¿ za bo nawet krawê¿nik ³apa³o , HIFI tak¿e dzia³a ( g³o¶niki ) radio jest nie ori natomiast muszê zobaczyæ wzmacniacz bo ca³o¶æ jest komplatna , s± poprawki z tym i owym, szczegó³y w sumie o których w innych dzia³ach ;)

Odpowiedz z cytatem