Fajnie wygl±da :) podoba siê mnie :D
Fajnie wygl±da :) podoba siê mnie :D
Damian, widaæ w³o¿on± pracê. Gratki ;)
powoli do celu :)
ja tam jeszcze widzê z nowo¶ci dok³adki z 730i V8 ;) ;)
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
By³o BMW E34 525i manual 1991r.
Piêknie dzia³asz kolego. Felgi nie moja bajka, aczkolwiek muszê przyznaæ, ¿e ³adnie siad³y :) Co do chromu to w E32 jestem jak najbardziej za nim. Powoli do celu, bêdê ¶ledzi³ poczynania. Pozdrawiam i ¿yczê upragnionego efektu ;)
Felgi moim zdaniem totalnie nie pasuj±ce, z³ote ¶ruby... dla mnie s³abo. Ale o gustach...![]()
Kolejne kroczki poczynione do przodu z okazji dlugiego weekendu ;-) udalo sie aktywnie i sprawnie ogarnac fabryczny alarm , dokodowac kluczyk scyzoryk , wszystko dziala slicznie z pilota i z klucza w zamku ;-) kolejna sprawa to palacy sie sie bezpiecznik od lusterek i pdc po wlaczaniu sterowania lusterkiem , sadzilem ze wiazka w drzwiach juz ma dosc lub cos uszkodzilem zmieniajac boczki , rozprulem wiazki i wszystko cacy , przypomnialem sobie ze zmienialem tez kiedys przycisk od lusterek bo poprzedni byl wyszczerbiony , pech chcial ( a nie sprawdzilem tego ) ze zalozylem taki na 4 piny a nie na 6 i to powodowalo palenie bezpiecznika , dobrze ze mam ich kilka to zbalazlem odpowiedni :-D , udalo sie tez zlozyc prawie calosc z narzedziowki w bagazniku , nie ma szmatki i nasadki 10 , chyba tyle na razie
wed³ug mnie felga ca³kiem nie¼le wkomponowala siê w linie samochodu, nie psuje jej a podkre¶la sportowe zaciêcie:) zastanawiam siê czy zostac przy chromach czy pój¶æ w shadow.. Twoje 7er na tej feldze fajnie wygl±da w³a¶nie w chromach.
Fajne masz te ko³a :) jak dla mnie na plus :)
Damian co Ty kombinujesz?
Ko³a,sporty,rolety,boczki.... wszystko sprzedajesz...
Rolety mia³e¶ el i zak³adasz manualna? Cofasz siê do tylu:-)