panowie fotki jutro bo fotosik mi się skończył i obczajam inne tego typu strony do wrzucania darmo fotek , nie będę się rozpisywał dlaczego znowu e32 , poprostu miłość :D zaczęła się jak miałem 9 lat i byłem u wujka w De na wakacjach a za siatką obok na podjeździe stała srebrna e32 :) łaziłem tam prawie codzień , sąsiad dziadek ( miły Pan ) pozwalał mi siedzieć w środku , zapamiętałem tylko emblemat 730 , skóry w aucie, mięciutkie i milutkie ( które widziałem chyba pierwszy raz w życiu w samochodzie ) i ZAPACH który teraz , 20 lat później jest dokładnie taki sam ..... i tak to się zaczęło no i teraz myślę już zostanie u mnie , jeśli będzie współpracować nadal tak dobrze i nie zaskoczy mnie czymś . Martynka ten PDC jest cudo ( trenowałem na swojej kobiecie ;) ) perfekcyjnie dokładne ( a na prkingu aż za bo nawet krawężnik łapało , HIFI także działa ( głośniki ) radio jest nie ori natomiast muszę zobaczyć wzmacniacz bo całość jest komplatna , są poprawki z tym i owym, szczegóły w sumie o których w innych działach ;)

Odpowiedz z cytatem