nie zgadzam się, bzdura,
troll dobrze pisze. Jak robiłem remont swojego M60 to wśród części kupowanych w Aso była pompa wody.
Panowie z działu części poinformowali mnie, że pompy sprzedawane przez BMW do tego silnika nie są nowe tylko regenerowane.
Potwierdzam, to samo mówili mnie.
Każdy kto chciałby zweryfikować czy pompy wody do danego silnika są regenerowane czy nowe, może zadzwonić do dowolnego ASO BMW i zapytać, będzie miał 100% pewności. Takie potwierdzanie potwierdzenia kolegi nic nie daje. Gdyby wszystko sprzedawali regenerowane to skąd brali by części do regeneracji?
to tak zwany "recon"
Podam Ci przykład z innej firmy, kupując przekładnie kierowniczą do LR płacę powiedzmy 2000 zł ale odsyłam im starą przekładnie od klienta. jeżeli nie zrobię tego to do kolejnej faktury doliczają mi parę setek za to że nie zwróciłem starej którą oni regenerują. i nie mówię o zakładzie regeneracji przekładni tylko o zamówieniu części od dystrybutora. Oczywiście mogę kupić mową nową a nie recon ale zapłacę dużo drożej.
sytuacja dotyczy również innych części niż przekładnia.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
B.dobra firma hepu-pompa do m60b40 e38 kosztuje 450zł i chyba nie warto kombinować
sławomir
"to tak zwany "recon"
Podam Ci przykład z innej firmy, kupując przekładnie kierowniczą do LR płacę powiedzmy 2000 zł ale odsyłam im starą przekładnie od klienta. jeżeli nie zrobię tego to do kolejnej faktury doliczają mi parę setek za to że nie zwróciłem starej którą oni regenerują. i nie mówię o zakładzie regeneracji przekładni tylko o zamówieniu części od dystrybutora. Oczywiście mogę kupić mową nową a nie recon ale zapłacę dużo drożej.
sytuacja dotyczy również innych części niż przekładnia."
Oczywiście że wiem o tym, ale nie można mówić że "Wszystkie pompy do tych aut w ASO są regenerowane".