Jin5 powiem Ci że poczytałem twój wątek i jestem bardzo ale to bardzo ciekawy jak będzie sprawowała się twoja E 65.......mam nadzieję że nie będzie studnią bez dna i zacznę wierzyć że cuda się zdarzają ;-). Będę zaglądał i patrzył co i jak.
Jin5 powiem Ci że poczytałem twój wątek i jestem bardzo ale to bardzo ciekawy jak będzie sprawowała się twoja E 65.......mam nadzieję że nie będzie studnią bez dna i zacznę wierzyć że cuda się zdarzają ;-). Będę zaglądał i patrzył co i jak.
Owszem
ale jak widzimy autor watku zaczął od d... strony
po 1 kupił najtańsze na alle... auto licząc chyba na szczęście przez duże S
po 2 nawet się nim nie przejechał - dla mnie to mega .... niedopatrzenie by nie rzec wprost - głupota, bo ja bym auta które ma mi służyć długo (poza zakupem na handel oczywiście) nigdy nie kupił bez przejechania się nim, to tak jak by wziąć i się hajtąc bez sexu i dopiero potem dowiedzieć się po ciemku że nasza HElena to MIRIAM :)
po 3 koszty zakupu e65 nie powalają ale koszty utrzymania i należytego serwisu zwłaszcza auta zaniedbanego moga przyprawic o ból czaszki
po 4 nie każdy jest "kumaty" i nie każy musi się orientować ale jak już kupił takie auto to forum faktycznie jest DARMOWĄ ( a to ważne ) skarbnicą wiedzy wszelakiej - wystarczy chęć by ją zgłębiać nikt za nas tego nie zrobi
po 5 myślę że kłopoty zakończą się po wymianie i rejestracji aku,alternatora oraz tej nieszczęsnej dzwigni zmiany biegów - mowa o kłopotach które autor wymienił w tym watku bo niestety dla niego w takim aucie kłopoty mogą dopiero się za chwile zacząć z:
- uszczelniaczami
- rurką
- skrzynia biegów
- elektroniką
- L7 o ile go ma
- itd itp
Trzeba mieć dobre myślenie, pozytywne bo inaczej idzie się pochlastać
I to co napisałem na początku tego tematu:
"AUTA TAKIEGO JAK E65 NIE KUPUJEMY NA SZYBKO,BEZ JAZDY PRÓBNEJ,BEZ KOMPA, BEZ OGLEDZIN I ZA NAJTAŃSZA KASE JAKA JEST
CHYBA ŻE MAMY 2 TYLE NA EWENTUALNE NAPRAWY"
Głowa do góry będzie dobrze :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
popieram kolego Adasio.
fajne są "laleczki" za 23 tys. z przebiegiem nie przekraczających 200 tys.