Cena / USA / PRZEBIEG... i fakt ze auto za tak niskie pieniadze nie chcialo sie sprzedac mowi samo za siebie i powinno bylo zmusic do gruntownego zweryfikowania autka - posiadac po prostu E65 ktorym jezdzimy (ale od "eksperta" do "eksperta") to jedno, a posiadac DOBRE E65 to juz drugie.
Wiem co znaczy miec E65 ktorym jezdzisz od mechanika do mechanika, zestresowany bo dopiero go kupiles za ciezko uzbierane pieniadze, zastanawiajac sie czy zostales oszukany czy o co chodzi. Jednego jestes wowczas pewien - ze konca wydatkow nie widac i efektow rowniez. W momencie kiedy ja kupowalem moje pierwsze E65 wersje przedliftowe byly od 38k to ja wybralem model z polki cenowej 52k pln (za model z 02') i okazal sie nie zbyt udanym wyborem, roznica od tych oferowanych po 38k a tym co kupilem byla chyba tylko w cenie, takie prynajmniej odnioslem wrazenie.
...i dzisiaj majac bezwypadkowe, zadbane POliftowe E65, oryginalnym przelotem 270k km - wiem co to znaczy miec dobre 7er :)
Jesli w Twoim wypadku :
Przebieg - dzisiaj rzeczywiscie ma 300tys, to jest to super wynik, mogl byc krecony np. z miliona.
Powypadkowy - jak widzimy na zdjeciach - poduszki sa całe, a konstrukcja pojazdu nieucierpiala mozna powiedziec zbyt mocno.
Liczmy na to ze ogarniesz alternator i aku i bedzie dobrze :) Za te pieniadze nie kupiles gorszego 7er od tych co sa wystawione po 40k. Mowie to z wlasnego doswiadczenia ktore opisalem wyzej ze, wysoka cena auta uzywanego nigdy nie bedzie wyznacznikiem jego wyzszej "jakosci" wzgledem konkurencji.

Odpowiedz z cytatem