Ostatnio edytowane przez lysy_k ; 06-09-2014 o 18:37
Dobry mechanik to podstawa. Wielkie problemy wtedy mogą okazać się nieznacząca pierdoła
JIN5 napisz skąd jesteś to ktoś Ci poleci ogarniętego mechanika z Twoich okolic. Sporo rzeczy można i nawet wypada zrobić samemu ale nie ma się co upierać przy tym na siłę bo może to być tylko pozorna oszczędność.
ja z Namysłówa
Problem z abs roziwazany czujnik w lewym tylnin kole padl. Co di trakcji to pisze tak. Blad pompa wstepnego ladowania i mam takie cos![]()
To wszystko może być winą słabego aku..... sam się zastanawiałem nad tym autem.... gość znalazł czwartą felge??
Niby były 4 felgi od początku...temat z tym autkiem ucichł..albo skończyły się problemy albo nerwy nowego nabywcy....
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
ale czary, jak pisałem odpowiedź to była jedna strona tematu a teraz okazuje się że napisałem na 13 stronie starego tematu..... nie kumam tego. ale z tego co przeczytałem to podejście właściciela jak dla mnie z d.....y. Kupił za 23 tys to powinien mieć te min 7k leżące w kieszenie na ogarnięcie auta. Po jego postach wnioskuję że nie ma bladego pojęcia na temat tego auta a nie chce go oddać do kogoś kto się naprawdę zna i za parę zł pozwoli mu się cieszyć przyjemnością posiadania E65.... Jakoś mało logicznie. No chyba że ledwo uzbierał 23k to wtedy jest hardkorem ;)
Tak właśnie kończy się kupowanie "tanich" okazji
Zgodnie z przysłowiem - chytry 2x traci
Ale cóż niektórym nie wytłumaczysz :)
Temat powinien przeczytać każdy PRZED zakupem e65 bo PO zakupie mozna się pocałowac w d...
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!