Ogarnij manetkę, koszt nie jest wielki a wg mnie pomoże z tymi biegami.
Ogarnij manetkę, koszt nie jest wielki a wg mnie pomoże z tymi biegami.
Czyli gdzieś przy skrzyni nie łączy, albo właśnie manetka rozwalona
Nod okladnie najpierw wymienie manetke potem zoabczymy, na razie wlacze z ta nieszczesna trakcja i wyskakujacymi bledami abs i parkingu, zmienilem dzis opone z zapasowki na normalna bo wvczesniej zapasowka byla 19 a zwykle mam 20 stki no i nadal to samo moze kurcze wina tego ze leko jest krzywa ta felgaczy co? czy problem stoi po innej stronie?
A olej w skrzyni wymieniałeś ? Może wtyczka do skrzyni nie styka jak powinna i wywala dziwne błedy !?
Kolego a masz juz elektrykę na tip top ogarniętą??. Wątpię aby błąd był spowodowany krzywą felgą. Wcześniejsza syt. z 3x20 i 1x19 to tak. Jeśli błąd nie zniknął musisz szukac dalej...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jakub czy aby napewno nie trzeba wykasowac go teraz z kompa albo cos? teraz nie pojawiaja sie juz bledy od abs i parkingu odpukac. Mysle ze to tez nie wina skrzyni tolko tej nieszczesnej manetki bo nawet jakbym trzymal to gdyby byla trzykania to biegi by wyskakiwaly. Nie mam pomyslu co do tej trakcji
A ja w zimie jak zakładałem zapas to miałem 3 18tki i jedną 19 tkę i nic sie nie działa - co prawda akurat szerokość pasowała..