Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
No wreszcie mogę zobaczyć co tam się działo...;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
W skali od 1 do 10 na ile oceniacie film?
Zakładając ze 1 to cienizna a 10 to film mega to ja bym dał 7.
Byłem na zlocie i sobie go teraz przypomniałem :)
Pić trzeba ! Jeść można !
ale milutko się zrobiło!!!
filmik mi się baaaaardzo podoba i potwierdza tylko że to był bardzo udany zlot.
Moją Gwiazdę widać i to parokrotnie i Wiesława również parokrotnie i wasze uchachane mordki też parokrotnie a nawet więcej... a więc wszystko pasuje: Był Wiesław - była impreza!
1-10 słabe 5 , chyba że potem będzie lepiej po obróbce , ciut za szybko furki przemykają i mało czysty obraz ( ostry ) , co prawda załapałem się ładnie na wyjściu z zakrętu :D ale i tak mieszane uczucia
Czy chcemy czy nie, niestety każdy z 'naszych' filmów w głębi ducha porównany będzie do filmików z innego forum- każdy wie jakiego. Niestety jest to troszkę nie trafione, tam idzie gruba kasa, sponsorzy itd. itd. Filmik wiadomo od Camerona nie jest a i tak miło się go ogląda. Sam początek- mega dobry... Ogólnie mimo że mnie nie było oglądam z uśmiechem na twarzy ;).
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 29-08-2014 o 18:51
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Hmm...no ja też dałbym "5" i podobnie jak napisał vramzes denerwuje mnie ten nieostry miejscami obraz...a poza tym przyjemna nuta i fajna garstka wspomnień...
Ehhh...i przypomniała mi się ta wizyta w Licheniu...
Powiem tak ....
W porównaniu do tego co było, jest MEGA progres i szacun za to, dla realizatorów i montażystów i dla nas uczestników - bez tego było by nie możliwe nakręcić taki mega filmik.
Oby więcej takich filmików ze zlotów a o frekwencje na kolejnych możemy byc spokojni.
DOBRA ROBOTA !!!!
PS
@ Vramzes obraz nie ostry bo za szybko jechałem HA HA HA :) następnym razem będe wolniej :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
A mi się podoba zwłaszcza że ostatnie 10 sekund należy do mnie ogólnie dla mnie to był wyjątkowy zlot w końcu zgarnołem co było do zgarnięcia