Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 13

W±tek: 730d E65 P330A Sportpaket

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2014
    BMW
    E66 ,E39
    Sk±d
    dolny ¶l±sk

Post 730d E65 P330A Sportpaket

Szukam informacji ile dok³adnie jest obni¿one takie nadwozie od normalnego.Wola³bym normalne ale s± oferty dobrze wyposa¿onych z tym pakietem i jak nie by³o by znacznie obni¿one to bym siê zastanowi³.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar WarsawShark
    Do³±czy³
    Aug 2014
    BMW
    745i E65
    Sk±d
    Warszawa
    pojêcie dobrze wyposa¿one w e65 jest ciut mylne :P obni¿enie jest 20 / 10 . poka t± oferte.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar MasterXX123
    Do³±czy³
    Nov 2011
    BMW
    745i
    Sk±d
    Berlin/ Poznan
    2cm okolo, do tego shadow line i kierownica sportowa. Do tego Dynamic drive (nie wiem czy jako dodatek), bez EDC. Siedzenia sportowe to osobne ekstra, co nie jest do polecenia w porównaniu do komfort siedzenia.

Mam wersie sport i jestem zadowolony. Przy wolnych pretkosciach czuæ ze troche twardziej, na autostradzie i w zaktetach sport skolej jest przyjemniejszy.

Wedle mnie wielkiej róznicy nie ma.

Edytuj posty!
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 26-08-2014 o 07:57

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2014
    BMW
    E66 ,E39
    Sk±d
    dolny ¶l±sk
    Dziêki za odpowiedzi.2cm to rzeczywi¶cie niewiele .Oferta o której pisa³em (http://otomoto.pl/bmw-730-pilnie-spr...C34254716.html) Jedno auto do jazdy "w ko³o komina" i na trasy dlatego uwagi szczególnie praktyczne bardzo cenne.Jeszcze raz dziêkujê.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Arman
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    740d F01
    Sk±d
    Kraków
    Tez mam sportpakiet i jestem mega zadowolony :)

Ta oferte ktora pokazales widzialem juz w pierwszym dniu wystawinia - powiek tak - Jesli to dobry samochod to nie powinno byc go juz na allegro, bo to "okazja" z prawdziwego zdarzenia jak za taki samochod w takich pieniadzach... Jesli szukasz dobrej e65 po liftingu to moze moje auto Cie zainteresuje ktore bedzie do sprzedania do konca tego miesiaca, z tym ze duzo drozej niz ta z Twojego linku niestety.

Do³±czy³
    Aug 2014
    BMW
    745i E65
    Sk±d
    Warszawa
    " Pe³ne wyposa¿enie." taa, pomijam brak komfortów i z ty³u i z przodu i kilku mankamentów... :P ale przynajmniej przebieg jak najbardziej realny, ale nie wiem jaka to "okazja" ? kto¶ mi wyja¶ni? ja za t± cene kupi³em 745i 160k przebiegu (autentyk) na maxa wyposa¿on± :O brak inf o bezwypadkowo¶ci w aukcji tez jest mylny

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2014
    BMW
    E66 ,E39
    Sk±d
    dolny ¶l±sk
    Tê aukcje poda³em jako przyk³ad ,bardziej chodzi mi o ró¿nice w wysoko¶ci i czy ogl±daæ takie oferty i zdaje sobie sprawê , ¿e 3.0 diesel nieczêsto wystêpuje w pe³nym wyposa¿eniu,ale silnik jest ju¿ wybrany bezdyskusyjnie ze wzglêdów osobistych.Jak znajdê co¶ dla siebie to poproszê o ocenê w osobnym w±tku.Preferuje komfort i nie chcia³ bym siê ocieraæ o asfalt dlatego poprosi³em o uwagi szczególnie te praktyczne wynikaj±ce z osobistych do¶wiadczeñ.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar szatann
    Do³±czy³
    Feb 2012
    BMW
    e66 745LIA oraz e65 730D_FL
    Sk±d
    warszawa

Cytat Zamieszczone przez WarsawShark Zobacz posta
    " Pe³ne wyposa¿enie." taa, pomijam brak komfortów i z ty³u i z przodu i kilku mankamentów... :P ale przynajmniej przebieg jak najbardziej realny, ale nie wiem jaka to "okazja" ? kto¶ mi wyja¶ni? ja za t± cene kupi³em 745i 160k przebiegu (autentyk) na maxa wyposa¿on± :O brak inf o bezwypadkowo¶ci w aukcji tez jest mylny

a ja bym sie nad przebiegiem zastanawia³...

Do³±czy³
    Aug 2014
    BMW
    745i E65
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez szatann Zobacz posta
    a ja bym sie nad przebiegiem zastanawia³:)
    moim? auto odkupi³em od komisu ASO BMW i mia³em w kompie historie od zera do teraz :)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MC1
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Sk±d
    Otwock
    I znowu "pe³ne wyposa¿enie" a gdzie......masa¿e,wentylowanie, night vision, aktywny tempomat, grzana kiera, drugi monitor, komforty z ty³u...to tak na szybko. Cena ¶wietna, ciekawe czy stan samochodu nie jest adekwatny do ceny..... (no chyba ¿e naprawdê ¿ycie wymusza do szybkiej sprzeda¿y). Zaleca³bym daleko posuniêt± ostro¿no¶æ przy zakupie. Mam ten sam rocznik i silnik i za takie pieni±dze na pewno bym nie sprzeda³ (chocia¿ moja to prawdziwa ig³a ;-)).

Podobne w±tki

1. [E65/66] Ciekawe co to za E65 730d ?
    Przez bartosz69 w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 27-11-2013, 23:40
  2. E65 730d boys
    Przez hrupek w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 29-05-2012, 23:34
  3. E65 730D
    Przez Bezi w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 03-08-2010, 19:17

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •