Sprawdz jeszcze co napisałęm ale wydaje mi sie ze: lewy przod obslugiwany jest przez przedni wzmacniacz , glosnik lewy bass na pewno przez wzmacniacz bagażnikowy.
Sprawdz jeszcze co napisałęm ale wydaje mi sie ze: lewy przod obslugiwany jest przez przedni wzmacniacz , glosnik lewy bass na pewno przez wzmacniacz bagażnikowy.
Jezeli sie ma system L7, to glosniki sa sterowane przez 2 miejsca:
1. Logic7 wzmacniacz (bagaznik): 2xBass pog siedzeniami (przód), 2x glosniki drzwi tyl
2. ASK (Audio system controller) pod ekranem i elementem klimatyzacij: reszta glosników
Naprawa koncowek mocy jest mozliwa w L7 i w ASK, w zaleznoscij jaki glosnik nie dziala...
Pozdrawiam
Mnie naprawiał głośniki i widziałem, że jest dobry. Twierdził, że wzmacniacze też naprawia ale skoro powiedział Ci że takiego nie naprawi to jasna sprawa.
Ja naprawiałem w v-garaż i było ok oprócz takiego strzału w głośnikach po otwarciu samochodu dwa razy im to odesłałem ale i tak to zostało potem się przyzwyczaiłem .
Na Passata(passca sound service) polecam uważać
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Napisz dlaczego. Na strefacaraudio.pl nie ma o nim złego słowa. Widziałem tego człowieka osobiście bo będąc we Wrocławiu przejazdem podrzuciłem mu głośnik Dynaudio do naprawy bez wcześniejszych ustaleń. Naprawił mi na trzeci dzień, kiedy wracałem to odebrałem. Ja osobiście polecam. Jeśli będę miał coś do naprawy to również tam podeślę.
Wczoraj był u mnie kumpel, któremu naprawiał wzmacniacz, jutro wraca na reklamację.
Inny kumpel też kilka klocków mu wysłał i wróciły nie zrobione, albo od razu wracały do niego na reklamację.
Głośnik mi robił i jestem jak najbardziej zadowolony, ale to było rok temu, ponoć, zaczął się cenić, ale w parze z tym nie idzie jakość usług.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Czyli wzmacniacze to zdecydowanie nie jego mocna strona, a szkoda. Bo w Krakowie nie znalazłem nikogo kompetentnego do tego typu napraw :(
Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 15-09-2014 o 14:02
Problem w tym, że On wiedzę i umiejętności ma. Nie wiem czy chęci mu się skończyły czy za dużo zleceń. Ogólnie warto uważać.
Nie twierdze, że wszystko robi źle, ale coraz więcej sygnałów do mnie trafia, między innymi od użytkowników strefy. Szkoda, że na forum nikt o tym głośno nie mówi, ale w sumie nic nowego. Jak ma być jakaś ostrzejsza dyskusja, to administracja woli jej nie zaczynać, tak było od dawna na tym forum.
Henry Ford
podepnę się pod temat ;)
po zgaszeniu auta głośnik pod fotelem kierowcy stuka głucho przez jakieś 30sek do uśpienia systemu. Po otworzeniu drzwi znowu to samo. Jak silnik jest odpalony to wszystko ładnie gra. I zauważyłem że jak otwiera się lub zamyka klapa bagażnika to wtedy głośnik przez ten czas jest cicho. Jak klapa się dociągnie znowu zaczyna stukać. To też może być wzmacniacz?? System L7