Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Wątek: Idiota w BMW E61

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E39 528i sedan -> E30 324td touring -> E34 525i sedan -> E38 735iA
    Cytat Zamieszczone przez janus Zobacz posta
    No a najgorsze jest to, że nawet jak Policja zabierze takiemu debilowi prawko to i tak sąd je mu odda.
    debil debilowi nierowny... czasem nawet jak nie chcesz mozesz na przyklad zle ocenic odleglosc, czy predkosc pojazdu jadacego z naprzeciwka przy wyprzedzaniu i co ? chcialbys zeby ci prawko zabrali ? ilu ludzi stwarza zagrozenie jezdzac "ostroznie" albo "ekonomicznie" nawet nie redukujac biegu przy wyprzedzaniu - to bym nazwal debilizmem... te podwojne ciagle i przerywane tez w niektorych miejscach chyba po pijaku malowali.... nie pisze o tym przypadku - ogolnie ;]

Zaawansowany Użytkownik Awatar Pawliko
    BMW
    Audi A5 Coupe 2.7 TDI S-line
    Blog
    4
    Oni musieli wczesniej cos razem swirowac, pewnie nie przypadkiem jest ze filmik krecony z drugiego bmw - srebrne e39
    Były:
    VW Jetta A2
    Opel Astra G Caravan
    BMW E32 730i[*][*]
    VW Passat B5 Variant
    BMW E38 728iA
    BMW E39 535iA
    Audi A3 8P 2.0T++
    Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
    BMW E91 318d+
    VW Phaeton 3.2
    Astra GTC OPC Line
    Mercedes CLK W209 200K lift
    BMW E90 320dA 177KM 08'

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 740
    pajac popis

szkoda słów
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 26-09-2014 o 07:58

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    http://www.wiocha.pl/1182507,Debil-2014r kolejny idiota w e60 ale to level hard . Dlaczego ja nie trafiam na takich cwaniaków...;/?

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    A co bys zrobil gdybys trafil?

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Na 100% nie dał bym mu odjechać z miejsca...i myślę ze kierowcy ciężarówek też by pomogli. Do zatrzymania całkowitego ba do powolnego poruszania się masz pas awaryjny , a tu zresztą widać perfidnie ze było to na złość, zapewne kierowca ciężarówki też to widział...
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 01-01-2015 o 11:17

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740i

Nie dałbyś odjechać, to byś odpowiedział za ograniczenie wolności, komuś, kto wg polskiego prawa nie zrobił nic złego.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 740
    Tak mu się śpieszyło, a na głupie zatrzymanie i gadkę miał czas-typowy DEBIL drogowy szkoda tylko ,że znowu bmw.

Mnie to ta debilna policja w naszym kraju najbardziej XXXXX, jak człowiek jedzie z 75km/h n a 50 to straszny pirat drogowy, a jak hamuje bez uzasadnionej potrzeby, stwarzając potworne moim zdanie zagrożenie to nie wiedzą co mają zrobić.
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 02-01-2015 o 01:23

Nie no debilizm ludzi z tych kilku filmików jest bezdyskusyjny. Ale kolega kierzko też ma sporo racji. Dla mnie kierowcy typu grzyb/stary cap w kapeluszu, jadący drogą szybkiego ruchu 60km/h jest tak samo niebezpieczny. Ile to razy taki pierdziel wytoczył mi się z podporządkowanej, albo nagle postanowił wyprzedzić ciężarówkę jadącą 54, samemu cisnąć 56... Jakieś patrzenie w lusterka czy kierunkowskaz? A po cholerę? Przecież ON BĘDZIE WYPRZEDZAŁ. A ja sobie mogę lecieć przepisowo powiedzmy 110 lewym pasem i nagle 50 metrów przede mną ni z dupy ni z pietruchy pojawia się auto jadące połowę wolniej. I jeszcze wielkie oburzenie jak go strąbię czy walne długimi. O takich zagrożeniach jakoś się szerzej nie mówi. W mediach zawsze winny jest "ten wariat z BMW".

Ja wiem że masa ludzi jeździ jak wariaci, ale zwalanie winy tylko na kierowców, tak jak to robią TVNy i inne "wolne" media jest trochę nie na miejscu. Jak ktoś zawodowo dużo jeździ po kraju, to chcąc cokolwiek załatwić w paru miejscach w Polsce nie tracąc na to całego tygodnia, czasem musi trochę przycisnąć czy wyprzedzić na podwójnej. Nie mówię to o jakichś grubych przypałach i wyprzedzniau na piątego, ale jak widzę ludzi jadących w niezabudowanym na jednopasmowej drodze 60, gdzie dookoła są pola, droga prosta na kilometr i jeszcze świeży asfalt to mi ręce opadają. A na środku linia ciągła bo tak. Redukcja, but w podłogę i w 3 sekundy mam go wyprzedzonego. Ok, coś tam ostatnio dobudowali tych dróg, ale dalej nasza sieć drogowa jest beznadziejna. Na zachodzie mają porobione drogi, ale za to kierowcy są beznadziejni. Ok, mają te wypasione systemy szkoleniowe dla młodych kierowców, z matami poślizgowymi itp itp i jak dla mnie nic im z tego. Zjeździłem zawodowo trochę Europy i na prawdę się napatrzyłem. Norwegia- jadę po rondzie i nagle wprost przede mnie wpada sobie autobus komunikacji miejskiej. To nic że przed rondem i na asfalcie ma namalowane znaki "Ustąp pierwszeństwa". Do zera się zhamowałem i stałem tak dobre kilka sekund zanim jaśniepan się przetoczył przede mną. Inaczej byłby dzwon, i to całkiem niezły. W niemczech co miesiąc widywałem na autostradach karambole po kilka-kilkanaście aut. Fajnie że nie mają ograniczeń prędkości, ale latanie 200km/h z odstępami 15-20m jest u nich normą. Nic dziwnego że kończy się to tak a nie inaczej. Może i mają świetne drogi, może teoretycznie i praktycznie są wyszkoleni, ale kierowcy na zachodzie kompletnie nie ogarniają tego, co się dzieje dookoła. Polscy kierowcy na prawdę na ich tle są o wiele lepsi. Jeździmy tak a nie inaczej, bo zmusza nas do tego brak dobrej infrastruktury drogowej. Niestety czasem niektórzy za bardzo przesadzają, co widać właśnie na takich filmikach...

Tak samo do szału doprowadzała mnie ta durna komunistyczna kampania że komuś tam syna zabiło na przejściu, bo kierowca jechał 60 a nie 50. I to z naszych ciężko zarobionych pieniędzy ukradzionych w podatkach.... Ok, zdarzają się wypadki że ktoś faktycznie rypnie człowieka który jest na środku pasów i wtedy wina kierowcy jest bezdyskusyjna. Ale o tym że 90% pieszych łazi jak potłuczeni nie patrząc na nic, wpadając na jezdnię spomiędzy zaparkowanych aut to już się nie wspomina. Wychodzi na to że kierowca jest zawsze winny. A jechał 60 w centrum miasta, bo się pewnie wystał ostatnie 40min w pieprzonym korku, więc jak tylko jest odrobinę luźniej to się po prostu jedzie ile się da. 60 czy 80, żeby odrobić choć parę straconych minut. Zamiast robić te kretyńskie spoty, wydali by te pieniądze na położenie kilku metrów asfaltu. Czasem wydaje mi się, że niektórzy w tym krają dążą w ogóle do zdelegalizowania samochodów, bo one zabijają pieszych i rowerzystów
    Ostatnio edytowane przez Jey ; 01-01-2015 o 13:58
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Jey w większości sie z Tobą zgadam. Co do jednak wypadków w de to ciągle ginie tam o wiele mniej ludzi na drogach niż np w pl.