Wiem ale potrzebny jest zapewne odpowiedni rozmiar tego oringu więc szukam go metodą prób i błędów kolego, wybacz samoukiem jestem
Wiem ale potrzebny jest zapewne odpowiedni rozmiar tego oringu więc szukam go metodą prób i błędów kolego, wybacz samoukiem jestem
Ostatnio edytowane przez lazaruk ; 23-08-2014 o 20:52
Jak go wyciągniesz to go zmierzysz i kupisz nowy na wymiar, a jeśli nie to wymiary podane są choćby na realoem, ale przyznam że są dosyć dziwne, a sam jeszcze ich nie kupiłem, więc na pewno nie wiem ;)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
http://realoem.com/bmw/partgrp.do?mo...50&hg=11&fg=35 oto link do części a czujnik możesz zmierzyć miernikiem czy działa trzy kabelki a dwa niema różnicy tylko środkowy pin to ekran przeciw zakłóceniowy i tym się różnią (jeden z ekranem drugi bez )
gdzie można nabyć taki czujnik spalania stukowego? moje też są popękane, a tylko one już zostały mi do wymiany a objawy mam takie, że silnik nie ma mocy do czasu aż nie złapie trochę temperatury i czasem kichnie w kolektor przy zapalaniu (przepływka sprawna)
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.
www.aso-bmw.pl, reklamują się tutaj na forum jako Silesia Parts.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic