Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
bo zakaladasz ze zrobili to przed sprzedaza dla efektu... ja wlasnie ide wymieniac dwie tuleje wahacza tylnego przod, dwie bo jedna dostala malego luzu a druga wypada zmienic zeby mialy taka sama sztywnosc i robie to bo lubie miec sprawne auto nawet gdybym planowal je sprzedac za jakis czas, oczywiscie nadmienil bym to w opisie jak i inne pozycje siegajace 15 tys. a przeciez auta nie wystawie za 20 tys. wiec co w tym dziwnego ??

jak sie jezdzi na co dzien i dba o stan techniczny auta to inwestycje sa czyms normalnym i dlaczego nie wspomniec o tym przy sprzedazy.
Bardziej chodzi³o mi o to, ¿e w tekstach og³oszeñ znajduje siê zwrot: " w aucie ostatnio zosta³o wymienione" i dalej lista czê¶ci za oko³o tysi±c pln...
A tak na marginesie to doskonale Ciê rozumiem Martynka sam idê zaraz koñczyæ wymianê odmy wraz z uszczelk±, uszczelkê przepustnicy i uszczelek kolektora ss±cego, a niedawno wieszaki t³umika tylnego by³y zmieniane. Ale dziwne jest takie co¶ jak auto robi siê pod sprzeda¿ i wystawia za 5 ty¶iêcy...
Ale do¶æ juz tego spamu bo sam zrobi³em tak jak kolega vramzes i od roku ju¿ inwestujê grub± kasê w auto które kupi³em za 9 tysiêcy, a ca³a moja inwestycja to ju¿ oko³o 25.