mile widziane przewidywane wszystkie koszty zwi±zane z wprowadzeniem tego auta w stan u¿ywalno¶ci:) kto¶ siê orientuje co trzeba zrobiæ po przebiegu 200tys?
http://otomoto.pl/bmw-745-full-opcja...C34002951.html
mile widziane przewidywane wszystkie koszty zwi±zane z wprowadzeniem tego auta w stan u¿ywalno¶ci:) kto¶ siê orientuje co trzeba zrobiæ po przebiegu 200tys?
http://otomoto.pl/bmw-745-full-opcja...C34002951.html
Poza tym ¿e pewnie 15k trzeba wrzuciæ w ten konkretnie zeby nadawal sie do uzytku to hmmm... no i rocznik 2002, przed zmiana elektroniki
jakby kto¶ by³ z okolicy albo zna³ cz³owieka to by³bym wdziêczny za sprawdzenie z bliska:)po pierwszej rozmowie z cz³owiekiem odno¶nie mechaniki to niby tylko ta uszczelka-czasami wyrzuca wodê.. reszta niby ok plus blacha do klepania.. czy to ma kosztowaæ 15 tys? czy wszyscy na tym forum wychodz± z za³o¿enia ¿e nie mo¿na akurat okazyjnie kupiæ takiego egz.?
A powiedz mi dlaczego ten kto¶ sprzedaje?
Uwa¿asz, ¿e jakby siê nie op³aca³o zrobiæ to ten kto¶ by sam tego nie zrobi³?
Zamierzasz sam go robiæ czy zlecaæ mechanikom?
Koszty to mo¿na liczyæ jak siê obejrzy wszystko a nie jak kto¶ Ci t³umaczy, ¿e tylko tyle jakby to by³o tylko tyle to sam by to zrobi³ i sprzeda³ za 2 razy tyle...
Wstaw auto na bez-wypadkowe.net tam ocena aut du¿o prê¿niej dzia³a i s± rzeczoznawcy, którzy robi± inspekcje za darmo o ile auto w ich rejonie.
zak³adam i w sumie z rozmowy wyniknê³o ¿e kto¶ handlujetanio kupiæ, tanio sprzedaæ= szybko zarobiæ... Po co¶ kto¶ to sci±gn±³ z Niemiec, ¿eby sprzedaæ.. niektórzy sprzedaj± uszkodzone auta , a niektórzy nie... nie wnikam, dla mnie wa¿ne ¿e kto¶ chce sprzedaæ - tylko pytanie czy siê op³aca kupiæ.u mnie raczej wszystkim mechanik siê zajmie. wg. mnie koszty trzeba skalkulowaæ (przynajmniej jakie¶ ogólne) przed wyjazdem po auto- chyba ¿e kto¶ lubi podró¿owaæ po Polsce i wracaæ bez auta - st±d te¿ to pytanie..
Po samych fotach widaæ, ¿e te auto to strup...
Odpu¶æ sobie Kolego, szkoda nerwów i kasy na reanimacjê...
...albo sie konkretnie potarguj w tys to wtedy mozna sie w to ladowac ;p
Za t± kasê , wk³ad , dach i prawy tylny s³upek pogiête , a to po samych fotach straszy to co bêdzie na ¿ywo , sam bym takiego nie chcia³ , czyba ¿e szybka naprawa i spuszczaæ gniota do jakiegos napaleñca
w sumie dach i slupki to nie nadkole czy drzwi...