Jednak komfort przegrał z wyglądem ;-).....Ja też jeżdżę na 21cali no i przecież nie jest aż tak źle. wiadomo że na zimówkach 17 które mam jest bardziej miękko no ale znowu wygląda to słabiutko ;-).
A co do Alpin no jakoś mi się nie widzą te z eFy były fajniejsze ale wiadomo Tobie ma się podobać ;-)
Po malej walce z silnikiem, a dokladnie wymianie calego valvetronic na prawej stronie czyli cyl 5-8 (walek ekscentryczny, wszystkie dzwigienki, lozyska, czujnik i jakies tam male pierdoly), uszczelniaczy zaworowych, swiec i wszystkich cewek, przyszedl czas na zabawe.
Zamontowalem oryginalny tlumik BMW z koncowkami, taki szedl tylko do Individualserie Rusland(200sztuk), do tego plastik Alpiny zeby to jakos wygladalo. Wydech jest cichy i oto mi chodzilo.
Kozak furka. Felunek mega. Normalnie zazdroszcze :)
Pzd4
No i taki dyskretny wydech to ja rozumiem :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Piękne E65 na ciekawych felgach :)
A dziekuje za mile slowa
Ładna E65...ale ta 750 bardziej mi się podobała...o co chodzi z tą alu maską...są takie?
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Auto ładne, ale wydech najładniejszy :D
Bardzo ładne, felgi dużo robią !!!
Wnętrze z przodu jakbym w swojej oglądał, zresztą silnik i rocznik też takie same ;-)
...zaczynam szukać ładnych dużych felg do swojej :-)