ATE / Textar / Bosch / TRW ...?
Muszę kupić na dniach - czy są jakieś znaczące różnice i co polecacie? ATM Mikoda nie ma tarcz dla e38 750 - 334mm :(
ATE / Textar / Bosch / TRW ...?
Muszę kupić na dniach - czy są jakieś znaczące różnice i co polecacie? ATM Mikoda nie ma tarcz dla e38 750 - 334mm :(
mam ten sam dylemat mikoda ma 334mm mikoda gt 211zł szt http://allegro.pl/tarcze-nawiercane-...507544769.html
Ostatnio edytowane przez kruger32 ; 16-08-2014 o 16:31
Mikode poleciłbym do małego zapierdzielacza ale do ciężkiego kalibru jakim jest 7er to raczej odradzam.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
WOW jeszcze niedawno nie mieli tego rozmiaru - super :)
Wziąłem Mikode nawiercane/nacinane prosto ze strony producenta - zobaczymy ile one warte.
Panowie najlepszy zestaw jakim hamowałem to tarcze Zimmermann + klocki Ferodo Premier,tarcze drogie bo coś 450 zł,ale niczego lepszego nie miałem,a przetestowałem sporo tarcz i klocków.ATE wyleciały po 1000 km,miały bicia,Bosch lipa,hamowanie to tragedia,o Mikodach słyszałem dobre opinie,ale osobiście ich nie miałem.
a textar ? w e39 klocki + tarcze ladnie hamowaly nie pylily nie piszczaly i nie wyginaly sie... jak w e38 ? ;>
Ja kupilem juz wczesniej klocki boscha bo to ponoc teraz jest textar. Zakladam je do mikody i zobaczymy co wyjdzie :)
Dobry wybór z Mikodą. Daj znać jak się sprawują.
Są moje cuda <3 Ale pięknie leżą w łapie 11kg jedna, oznaczone kierunkowo - do 19" będą jak znalazł :D
To jest aż podejrzane że nie da się znaleźć ani jednej negatywnej opinii na ich temat. U kumpla w e39 2,5 latają już 5 rok...
Klocki będą Boscha - ponoć to textar ale na nich pisze tylko bosch :P no zobaczymy
Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 21-08-2014 o 19:04