auto dziś zostało w serwisie autospeedway (bmw elektronika bosch itd) zobaczymy co wymodlą
auto dziś zostało w serwisie autospeedway (bmw elektronika bosch itd) zobaczymy co wymodlą
hej Stawiam na przeplywomierz , u mnie takie objawy byly identyczne ale jak jest w serwisie to na kompie pokaze Powodzenia i czekamy na odp. co bylo Hej
Syja14 :o)
OK jezeli to przepływomierz to jakiego szukać i gdzie go dostane ??? na allegro zerkałem ale nie ma do silnika 5.4l wiem że są dwa ale jezeli 1 szwankuje to co kupić
eee jak to nie ma?
http://allegro.pl/item511257805_prze...850_ci_z3.html
jak widać do 5.4 pasuje od 1.8 is ;)
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
Wiatam ponownie faktycznie wszystkie te jaja wynikały z błędnego działania jednego z przepływomierzy w tej chwili zamówiłem nową przepływke na allegro czy jak ją założe samemu to musze jechać na kompa ???
w serwisie szukali sprawdzali fajki cewki listwe połaczenia styki itd itd skasowali 2 błędy w sterowniku i powiedzieli że auto jest zrobione odjechałem od nich 10 kilometrów i dupa jak była tak jest jedynie 180 pln w plecy wyszedłem z auta odpiełem przepływomierz zrobiłem dziś z 30 kilometrów i wszystkie bolączki mineły auto jezdzi ok tylko pali w cholere właśnie przed chwilą kupiłem tu przepływke cena ok no i nowa choć nie bosh :(
http://allegro.pl/item511257805_prze...850_ci_z3.html
mam nadzieje że będzie działać
dziękuje wszystkim za wskazówki jak założe nową napisze.
Wszystko wróciło do normy jednak wymiana przepływomierza pomogła teraz wszystko gra :)
został mi tylko ten świst dochodzący ze skrzyni
Ja, jak bym odjechał od nich i po 10km, stałoby się to z powrotem, to nie tylko mieli by auto zostawione do naprawy ale i porządna bure za kpiny jakie sobie robią kasując za naprawe nie usuwając usterki :razz: Oni kapuste wzieli a Ty masz nadal problem,to chyba nie oto chodzi 8/ ;)
wiem że dowalili do pieca nie po raz 1- wszy oni mają pojechane zrobie im taką lipe że z podziwu nie wyjdą teraz nie maiłem czasu aby się wrócić poza tym oddali auto z koncem rezerwy a na tej ich wiosce brakowało stacji paliwa pojechałem na wałbrzych ale i tak tam w niedługim czasie wróce narazie gadka do władka przez telefon ale zobaczymy jaka będzie bajera jak tam się pojawie któregoś dnia