Koledzy poratuje ktoś jakimiś pomysłami auto 728 95r telefon nie działa wcale jak włącze zapłon to słychać w głośnikach dzwięk tak jak by tel się załączył ale wyswietlacz jest ciemny wymieniłem moduł w bagażniku słuchawkę i dalej lipa .
Koledzy poratuje ktoś jakimiś pomysłami auto 728 95r telefon nie działa wcale jak włącze zapłon to słychać w głośnikach dzwięk tak jak by tel się załączył ale wyswietlacz jest ciemny wymieniłem moduł w bagażniku słuchawkę i dalej lipa .
Przestaw podłokietnik maks do przodu, podnieś czarną klapkę maskującą, odkręć dwie śruby poczym przesuwajać całość w przód wyjmij cały podłokietnik. Wypnij od spodu wtyczkę z plastikowej puszeczki i w jej miejsce wepnij się wtyczką bezpośrednio z słuchawki telefonu i wtedy sprawdź czy działa. Pozdrawiam
Dzięki kolego SkeYT ale ogarnołem temat można zamknąć 2 dni walki od rana do 2-3 w nocy z małymi przerwami i fon działa
możesz napisać co było przyczyną mam taki sam problem.
Po to jest to forum żeby pisać rozwiązania problemów dla innych którzy mogą mieć podobne więc kolego shampoo podziel się swoją wiedzą na temat rozwiązania problemu
i po naprawie kolega olał nas ciepłym moczem bo po co odpisać co i jak naprawił.....jak mu się coś następnego zepsuje to wtedy znów będzie pisał....ech :) ps. z góry przepraszam za post pod postem
Kolego SkeYT nie olał nie olał jestem kierowcą zawodowym i jestem w domu tylko na weekendy i to nie zawsze a i dostęp do neta mam rzadko w trasie jak wrucę do domu to opisze co zrobiłem i może zanim kogoś obrazisz pomyśl ze nie każdy jest dzieckiem neo i ciągle siedzi przed kompem inni muszą pracować na rodzinę i nie tylko (BMW) tez coś chce nowego co miesiąć
Po pierwsze nie jestem dzieckiem neo jak mnie określasz a po drugie też pracuję na rodzinę, aczkolwiek w domu jestem częściej. Pozatym wrócę się pisze przez o z kreską ;) Pozdrowionka i czekamy z niecierpliwością na solucję ;)