Z jakimi zmianami poza sam± wymian± panelu steruj±cego wi±¿e siê przej¶cie w E65 2002r. z klimatyzacji jednostrefowej na klimatyzacjê dwustrefow± ?
Z jakimi zmianami poza sam± wymian± panelu steruj±cego wi±¿e siê przej¶cie w E65 2002r. z klimatyzacji jednostrefowej na klimatyzacjê dwustrefow± ?
W ka¿dej jest 2-strefowa no chyba ¿e mia³e¶ jeszcze klimê na ty³... Brak pokrêt³a w panelu to tylko i wy³±cznie si³a nadmuchu na pasa¿era...
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Nie w ka¿dej w niektórych sa tylko 3 pokrêt³a na panelu i brakuje tego do ustawiania temperatury dla pasa¿era.
Co Wy tu wypisujecie.... Kolego jak nie ma ustawienia temp. dla pasa¿era ??to od czego jest pokrêt³o po prawej stronie ????? Jak widaæ , brakuje tylko pokrêt³a od regulacji --si³y nawiewu-- I to pisz± u¿ytkownicy e65 ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ja ju¿ sam nie wiem bo w tym pierwszym panelu nie ma przycisku "auto". Nie ma te¿ si³y nadmuchu na pasa¿era, tylko po co jest regulacja temperatury? Dziwne. Zawsze panowa³ pogl±d, ¿e obie s± dwustrefowe tylko jedna nie ma regulacji si³y nadmuchu ale teraz zobaczy³em brak tego guzika auto i jestem w kropce.
Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 12-08-2014 o 08:53
To dlaczego przycisk auto jest tylko po stronie kierowcy? Byc moze mozna ustawic inne temperatury ale wydaje mi sie ze w auto bêdzie dzialalo jako jedna. Byc moze sie myle. Jakis byl powod do³o¿enia tego pokrêt³a i przycisku auto.
Obie s± dwustrefowe automatyczne - ró¿nica jest w tym ,¿e w rozbudowanej s± 2 wentylatory z ró¿n± si³± nadmuchu na kierowcê i pasa¿era jak równie¿ mo¿liwo¶æ wy³±czenia funkcji auto na jednej ze stref. Ta "s³absza" dzia³a w trybie 2-strefowym ale z t± sam± si³± nawiewu i tyle.